Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutkaaa123jjj

Kolor skóry - dziewczyny pomóżcie!

Polecane posty

Gość jutkaaa123jjj

Z natury jestem srednia blondynka (rozjasniam wlosy na jasny blond), z jasnymi brwiami i bardzo jasnymi, wręcz niewidocznymi rzęsami. Jestem totalnie blada, taka mam krnacje i taka mi pasuje. Opalam sie tylko w lecie, delikatnie. Niestety, moj kolor skóry ma nieladny odcien - dosc szary, a gdy jest zimno, to nawet siny. Nie wiem co z tym fantem zrobić. Nie chcę mieć ciemniejszej skóry, więc samoopalacze nie wchodzą w grę, podobnie jak solarium (solarium też dlatego, ze nie chcę niszczyć skóry). Czy macie jakiec pomysly jak poprawic koloryt skory bez opalenizny?

Gość nic w glowie buu
pij soczek z marchwi:-)

Gość jutkaaa123jjj
soczek z marchwi - juz to slyszalam, moze i dobry pomysl:) kubus wystarczy, czy musi byc swiezo wycisniety sok? i jedna butelka dziennie starczy?

Gość picie soczku
z marchwi to moim zdaniem bujda,ale ja mam z natury śniadą karnację więc specjalnej różnicy nie widziałam.

Gość picie soczku
jeśli już zamierzasz pić to lepiej ten jednodniowy lub sama wyciskaj, w kubusiu to sama chemia.

Gość Magda

U mnie na twarzy bardzo występował  szary koloryt skóry. Bardzo nie ładnie to wyglądało i się wstydziłam. Zrobiłam sobie zabieg z infuzji tlenowej w ID Kosmetyka w Tychy ul. Batrorego 5 i bardzo ładnie mi wyrównało kolor skóry. Z zabiegu jestem bardzo zadowolona