Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapkasss

Wpadki i zaskoczenia podczas pierwszego razu - zapraszam:D

Polecane posty

Gość kanapkasss

Jak w temacie - co Was zaskoczylo, obrzydzilo, zniechecilo lub zachecilo podczas 1. razu:D Co bylo nie tak jak sobie wyobrazaliscie??:D

Gość kanapkasss
Czyli bolalo podczas calego stosunku??:/

Gość shy_kochanki szukam:)
mnie zdziwiło że pierwszy partner mnie nie rozdziewiczył.. jakiś czas później na pewniaka mieliśmy się kochać z moim chłopakiem (drugi partner) no i na mieliśmy się skończyło.. dopiero za trzecim podejściem mnie rozdziewiczył:(

Gość Radykał
bardzo miło wspominam rozdziewiczanie, i to kogo... Po wspólnym akcie, kiedy wyszedłem na ulicę, popatrzyłem w niebo i sam do siebie się uśmiechnąłem. Dla mnie zaczą się wspaniały rozdział. a Ty czytelniku, jak wspominasz swoje akty rozdziewiczające...

Gość bułeczka...
Mi chłopak chcial robic minetke i za mocno ugryzl moja łechtaczkę bo bardzo bolało i zrobił ranę i krew lecial a on Myslal ze to okres chociaz wtedy jeszcze nie mialam okresu bo Dostalam dopiero po 16 urodzinach.

Gość damianek234
dla mnie pierwszy raz był taki dziwny Była tak mokra że nie czułem że mam penisa w pochwie Ona jęczała dziwnie za każdym razem jak mocno wkładałem i bawiło mnie to bo czekałem na ten efekt mocnego wejścia i jej jęki. Ona dziwnie mnie obejmowała nogami tak zaplatanymi w pasie.

Gość kanapkasss
mnie nic nie bolało, mój Azor był bardzo delikatny, no i małego miał

Gość jondro
Mialem wtedy 18 lat bylem na wakacjach u dziadka na wsi.Robilismy to w oborze a wtedy wszedl dziadek i koza sie sploszyla:( A bylo tak cudownie.Pozniej jak juz bylem starszy mialem pewien patent zeby koza nigdy nie uciekla,poprostu zakladalem jej gumowce na tylne nogi,polecam!