Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alabasterkaaaaaa

Ciemne okolice pochwy

Polecane posty

Gość alabasterkaaaaaa

witam. niepokoi mnie to, ze skora dookola pochwy jest ciemna, jakby byla opalona lub nieumyta;/ a ja bardzo dbam o higiene, uzywam odpowiednich kosmetykow itd. czy to oznacza cos zlego czy jest to zupelnie normalne? wstydze sie wspolzyc poniewaz boje sie ze ktos pomysli ze jestem zaniedbana albo cos takiego;/ dodam, ze gole sie regularnie. mial tak ktos?

to moze byc stan zapalny ale po przejsciu stanu zapalnego - wtedy wlasnie skora jes ciemniejsza. najlepij by bylo udac sie do dermatologa (jesli sa to pachwiny). a jesli nie to sprobuj na noc uzywac pasty IMAZOL i po kazdym goleniu - powinna pomoc

Gość to twoja ciemna strona
mocy!!!

Gość alabasterkaaaaaa
ale ja wstydze sie tego strasznie, mam wielkie opory zeby przy mezczyznie sie rozebrac, boje sie ze pomysli ze nie dbam o siebie albo cos takiego;/ a to nie jst prawda.

Gość w takim wypadku
Ale pierdoly piszecie!:DWiele kobiet tak ma!W tych okolicach jest wiecej melaniny w skorze i stad to ciemne zabarwienie,to zupelnie naturalne.

Gość w takim wypadku
i zawsze mozesz sobie wyrownac koloryt skory uzywajac samoopalcza,jesli Ci to przeszkadza.Oczywiscie musisz nim "dojechac" do tego wlasnie zabarwienia ale nie dalej bo jesli uzyjesz samoopalacza na tym zabarwieniu rowniez roznica i tak bedzie widoczna

Gość mi urosla...
ale wypowiedz na poziomie:O

ale czego sie wstydzic? tak samo jest z sutkami i ta otoczka wokol, zapomnialam nazwy ale mam na koncu jezyka:P jedna kobieta ma male sutki i jasny kolor, a druga moze miec male i moze miec ciemny kolor. kazdy jest inny

Gość pytam nie wiem
a co musisz cipsko wywalać?

Gość xxxxxxyyyyyyyyy
Nie stresuj sie. Mam tak samo, moj facet to uwielbia :) ze akurat tam skora jest jakby bardziej opalona :) Myjesz sie dbasz o siebie wiec naprawde nie masz sie czym przejmowac, glowa do gory!

Gość mi urosła w poprzek
Jaki poziom problemu, taki poziom wypowiedzi :D

Gość tylkokobietato
idioci się nie rodzą tylko wychowuja

Gość mi urosla...
Dziewczyna ma problem widac bo nie wiedziala,ze to jest normalne i wstydzi sie tego wiec to dla niej problem jest.Ale twojej prostackiej wypowiedzi juz raczej wytlumaczyc sie nie da:O

Gość no fakt mi urosla
jesli jeszcze jestes kobieta i takimi dennymi tekstami rzucasz to juz wogole:Dmierna inteligencja:D

Gość mi urosła w poprzek
Jeszcze się rozpłaczcie nad bidulą :D Tym bardziej, że dwie godziny temu miała inny problem, z cipą. I tak cały dzień robi z was balona jakaś zboczona menda :D

Gość Rum-cajs
a ja mam czarnego fiuta i się nie chwalę :)

poza tym nie mogę słuchać jak ludzie wszystko krytykują, ludzi ich wygląd, jutro kochani może was nie być i co i jajco haha. Zamiast się skupić na sobie i ważnych sprawach walą na innych a fe...

Gość tylkokobietato
a mnie sie zrobił odciska na muzgu od czytania twioch postów

a już najbardziej śmieszą teksty idź do ginekologa haha, ale niewiedza, ostro po oczach bije... z czym do ludzi...

" gdyby nie internet nie wiedziałbym, że tylu głupców jest na tym świecie hehe"

Trzeba się douczyć moi drodzy :) książeczki przeczytać :) a nie tylko fiziu miziu w główce..

Gość to są pewnie ślady
po tych murzynach co cię posuwali

Haha niezłe podszywy, ciekawa jestem jakiego mają pewnie czarnego i dużego, a tak prawdę mówiąc to pewnie nigdy nawet ślicznej cipeczki nie widzieli, aż szkoda tych ludzi, żal aż boli :(

no i w jakim celu się wypowiadać jak się nie ma pojęcia o wyglądzie o anatomii a tych bardziej o seksie. Autorce radzę żeby olała krzywym sikiem wszystkie opinie, które są poniżej pasa i świadczą tylko o wypowiadających się, czyli o ich niewiedzy, głupocie i wypocinach, które piszą z nudów bo nikt na nich nie zwraca uwagi i siedzą w chatynach i się nudzą jak mopsy hahah.

Gość Anikas też ma czarną
tzipe od murzyńskich pał więc dla niej to nic nowego :D

hahaha, ależ bych chciała czarnego a masz takiego to dawaj hahaha, ale sie uśmiałam... buhahaha

sama inteligencja kafeterii tylko pogratulować, haha brak słów na niektórych. szkoda się produkować.