Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niestety jaka jestem

Jestem zbyt wymagająca...dlatego jestem sama :((

Polecane posty

Nie jestem dziewica...jako 18 latka umowilam sie z chloapkiem z czatu..nie moglam wytrzymac napiecia... teraz mi przeszlo. mam 23 lata. jednego chlopaka za soba. i nie moge nikogo znalesc... chyba sie nie zmienie bo mam w glowie zakodowany moj ideal.... brunet z niebieskimi oczami , bialymi zabkami,duze ksztlate usta, kaloryfer na brzuchu ,szerokie ramiona, inteligentny, niesmialy i skryty w sobie ... w kazdym facecie ktorego szukam jest jakas wada :(

Gość ja wyglądam podobnie
jestem brunetem, niebieskie oczy,wzrost 177 waga 75 trochę nieśmiały może ale na pewno starszy od Ciebie ;-)

Gość kpoko
znaleŹĆ analfabetko:O

Gość zmartwie cie ..
nie ma idealow, a jak sa to musza byc bardzo nudni.

Gość mały odkrywca
"niesmialy i skryty w sobie" dobrze to sobie przemyśl. W związku jedną z najważniejszych rzeczy jest szczerość. Skryty facet co do zasady nie potrafi rozmawiać o swoich uczuciach. Poza tym z doświadczenia wiem że niektórzy nieśmiali to takie pipki co same nie wiedzą czego chcą.

Też tak miałam 1,5 roku... Też brunet, też niebieskie oczy i w ogóle... Mmmm... Na prawdę ideał. Trudno było mi zakochać się na nowo... Ale od jakiegoś czasu mam chłopaka, straciłam głowę a tamten jest ideałem tylko z wyglądu... Nie sądziłam, że poznam kiedyś kogoś kto zawróci mi bardziej w głowie niż tamten... A jednak :) Tylko po prostu trzeba przestać szukać, pogodzić się że tamten nie jest dla mnie i optymizm że pozna się kogoś lepszego od tamtego...

Mały odkrywca ma rację... A poza tym biorąc pod uwagę jego wygląd... Skoro był taki fajny to weź pod uwagę że koleś na pewno ma duże branie... Chciałabyś mieć wielką konkurencję? :P

Gość tarot PROMOCJA weekend
przepraszam w poprzednim poście pomyłka tarot PROMOCJA weekend masz problemy dylematy ? zapewniam anonimowość i fachowe porady z kart TAROTA jeśli zazyczysz sobie zdjęcia dla CIEBIE robie specjalnie zdjecie ukladu jaki dla ciebie rozlozylam KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 120 ZL ZAPRASZAM RÓWNIEŻ TYLKO DZIS NA SEANS GG GODZINNY PRZEZ GODZINE JESTEM DO TWOJEJ DYSPOZYCJI ZADAJESZ MI PIYTANIA AŻ PRZEZ 60MINUT JUTRO JEST OSTATNIA NIEDZIELA MIESIĄCA JAK CO MIESIĄC RAZ W MIESIĄCU TYLKO WRÓŻE W OSTATNIĄ NIEDZIELE Z KART CYGAŃSKICH DOKLADNOŚĆ WIĘKSZA NIZ TAROT ZAPISY DZIS DO 20 NA JUTRO ILOŚĆ MIEJSC JUZ OGRANICZONA anna_anielak65@wp.pl< br /> gg 2843252901

Gość _ulinek_
do 40-ki zdążysz

coz... zostane nawyzej sama

Gość gfhfghfgh
to chyba normalne nikt ciniekaze byc z kims kto ci sienie podoba wybieraj przebieraj

Właśnie, wybieraj-przebieraj. Dlatego jesteś sama, to ciebie tak naprawdę nikt nie chce. Mężczyźni lubią kobiety a nie Królowe Śniegu. Zaznaczam: MĘŻCZYŹNI.

Gość gfhfghfgh
taa pewnie byc z blyle kim aby byc. Jest przyslowie Jak kochac to ksiecia jak krasc to miliony

Gość szlwiankinka
MI awsze podobali sie wysoscy bruneci.Ale Teraz zakochalam sie w facecie ktory jest rudy. Tamci nie dorastaja mu do piet.Jest bystry intelegenty, super facet.I najwaniejsze jestem szczesliwa, bo potrafi dac mi to czego potrzebuje.

Gość gfhfghfgh
No tak inteligencja zablysnelas xd

Gość gfhfghfgh
Nastazja przykro mi ze ci sie nieulozylo w zyciu :D

"Nie ułożyło" - piszemy oddzielnie :):) Fe, w szkole powinieneś bardziej przykładać się do nauki. To miłe, że jest ci przykro... Nie spodziewałam się altruizmu po kimś takim, jak ty :) Dziękuję. A w tajemnicy powiem, że jest wręcz przeciwnie :)

Gość gfhfghfgh
tak tak sobie tlumacz :)