Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaA1977

poflirtujemy :)

Polecane posty

kawka będzie oczywiście bo ja kawę uwielbiam a dla Ciebie diabełku tosty;) już idę,szykuj miejsce;) Plum po co odgrzewać? zrobi się nowe;)

OK robie miejsce... ;) wskakujesz? :D Odgrzewane sa beee :P Swieze lepsze :classic_cool:

to Wy sie grzejcie :D a ja sie oddale z kawka na jakis czas miłego baraszkowania :P🖐️

Gość songo7
hejka

Hej:) Plumm, gdzie sie podziewasz??:) Tęskniłem za Tobą.🌻 ...a jesteś ta samą Plumm co wczesniej, bo ubyło Ci jedno "m"!?

witam 🖐️🌼 Sias jestem jedna i ta sama :)) troche sie uszczuplilam nic wiecej :P a i podszywów nie bedzie :) tęskniłes?:) a jak bardzo??:D miłego i cieplutkiego dnia👄

Hej:) Oj bardzo tęskniłem, i gdyby nie to, że jedna miła dziewczyna starała mi sie czas przez ten okropnie długi weekend umilać, to chyba bym zwariował z tęsknoty.:P A za duzo sie nie wyszczuplaj, bo lubię na czyms konkretnym oko wesprzeć, czymś co oko cieszy, i...ręce!;) Milusiego😘:)

co za duzo to nie zdrowo :))) bo i urok swój mogło by stracic :P ojjj zwraiowac z teskonty to nic dobrego..wiec dobrze ze mial sie kto Toba zajac ;) 🖐️🌼

Hej:) ..zgadzam się z twierdzeniem, że co za duzo to niezdrowo. Ale raz po raz poszaleć można , i to w każdej dziedzinie,... a sa takie, że na pewno warto.:P I ja tak twierdzę, dobrze sie stało, że ktoś troskliwie się mną zajął,...ale przypuszczam, że podwójna opieka tez by mogła okazać się niezła. Jasna sprawa, że nie równoczesna, bo to do wojny by mogło doprowadzić, z ciężkim wzajemnym pookaleczaniem sie opiekunek. Myslę, że dobry harmonogram, biorący również pod uwagę techniczną wydolność "opiekowanego" , czyli moją, mógł by rozwiązać to, i zapewnić bezkonfliktowe dłuuuuugie chwile radosnych, wspólnych zajęć opiekuńczych, połączonych ze szczegółową "opieką" każdego zakamarka, i każdego szczegółu.:) Milusiego dzionka🌻:)

I ja tak twierdzę, dobrze sie stało, że ktoś troskliwie się mną witam 🖐️🌼:) podwójna opieka sie tu komus marzy :P hmm..czy tak odrazu do wojny :) eeee :P dwie pielegniareczki w buałych fartuszkach..czerwono krwiste usta czarne ponczochy opinajace długie zgrabne nogi :)) i pacjet :P tylko w brew pozora ten pacjet raczej powinien byc sprwny ..szczególnie fizycznie :P miłego popołudnia 🖐️

hej:) ..niekoniecznie musi byc sprawny fizycznie! Może byc nawet sparaliżowany, ale caluteńki..., wszędzie, bez wyjątków,... to pielęgniareczki bedą i tak miały wdzięczne pole do popisów, i na pewno chętnie się takim pacjentem zajmą. To jest teoretyzowanie, bo ja nie mam zamiaru "sparaliżowac" się cały. Ręczę, że opiekunka a nawet dwie, będą miały mnóstwo "zajęć", a wykonywac je będą chętnie i z zapałem;) :)🖐️

witam 👄🌼🖐️ za oknem piekne słonce. Wiatr poesci swoim dotykiem zielone liscie. trawa niczym kobiece włosy poddaje sie jego delikatnym dłoniom :) Siaś ale chyba bierny to chyba bys nie był jesli chodzi o taka opieke :P miłego i słonecznego dnia 🖐️:)

hej:) Chciałbym być wiatrem...... Chciałbym, byś liściem i trawą była..... 🌻:)🖐️

witam :D🖐️🌼 a co tu Takie pustki? no tak łiikend juz puka do drzwi :) Sias czyzbys w kraine marzen odpłynoł ?:) sie az zarumieniłam :) miłego i pogodnego :)

hej:) Plummcia, trochę odpłynąłem, ale nie sposób się powstrzymać od tego, jak nie sposób nie mieć nadziei, że to się spełni, oby rychło!?;) Buziaki swawolne, łikendowo-nadziejowe😘**;)

łiikend na horyzoncie wiec moze sie i spełni :D nadzieje w rekach Twojej Pani :) skradne jednego swawolnego :) i zostawie rózniez 👄

......zostań więc moją Panią, a spełnią się życzenia, marzenia!:)🌻

skkąd wiesz ze sie spełnia..tego nikt nie moze byc pewien.. 👄🖐️🌼