Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaaaa23

dziewczyny czy kochacie sie jak...

Polecane posty

Gość weronikaaaa23

macie okres? tzn moze nie w pierwsze dni ale w ostatnie dni miesiaczki,juz nie leci krew tylko odrobine brazowej wydzieliny..

Gość Alfiiiii
Yes, of course :) Zdarza się i w krewkę :)

Gość shy_kochanki szukam:)
ja tylko z tamponem albo analek.. jakoś się boję że go pobrudzę:(

Gość Zmęczona Perwersja
W każdy dzień okresu jak mam ochotę.

no ale wtedy to i tak lodzika nie bardzo.. a ja lubię:)

Gość Zmęczona Perwersja
Lodzik przed ;)

Gość fggdfgdf
jak z tamponem ??? :O

Gość huidrbhiudvbgr
Tak. Zaciekawił mnie ten tampon :/, to on sie nie upycha w trakcie seksu ??

tampon mini albo regular ale nie większy.. a no upycha się właśnie:/ dlatego nie chcę tak za często.. raz już miałam spory problem żeby go wyjąć..a nie powiem przecież facetowi żeby mi tam grzebał:)

Gość dvsdwewe
Ty chyba żartujesz sobie? nie rób tak! pochwa tez ma określoną głębokość i nie możesz na siłę w niej upychać czegoś! Jezu :O przy analu nie boisz się, że go pobrudzisz, a przy okresie tak? :O ja normalnie się bzykam w czasie okresu, mój facet potem idzie się myć i zawsze jego penis jest brudny od krwi ale to przecież normalne

Gość kokokokokokkokookokokokokokoko
jestescie obrzydliwe. pozatym- w trakcie okresu wszystko boli io sotatnia rzecz na jaka mam ochote to seks.

no przecież nie na siłę upycham..dlatego napisałam że ja tylko z mini albo maksymalnie regular.. ja mam akurat tak że okres mam 4 dni i naprawdę obfity więc nie tylko penis byłby brudny tylko dosłownie wszystko:/..i nie mam jakiś końcówek,po prostu 4ego dnia wieczór już prawie nie mam.. . a przy analu nie zdarzyło mi się jeszcze nic..dbam o to..

Gość Zmęczona Perwersja
"pozatym- w trakcie okresu wszystko boli io sotatnia rzecz na jaka mam ochote to seks." Kogo boli tego boli :o Nie wszyscy przechodzą okres tak samo :o

nie wszystkich w czasie okresu wszystko boli.. ja tak miałam dopóki tabletek nie zaczęłam brać..spróbuj,nie warto się męczyć co miesiąc. a czy obrzydliwe to kwestia indywidualna każdego..

Gość dvsdwewe
Na Twoim miejscu bym się bała, że tampon pewnego razu jednak utknie razem ze sznureczkiem w środku. Skoro nie potrafisz się przemóc, to czy nie lepiej po prostu zrezygnować z seksu te 4 dni w mscu? PS : Ja w okres podkładam pod tyłek jakiś ręcznik który i tak miał iść do prania. Do osoby wyżej - mnie boli tylko pierwszego dnia okresu i tylko jakieś 3-4 godziny, potem jest bezbolesny. Ja widze same plusy seksu podczas okresu: 1. Osobiście mam wtedy większą ochotę 2. Jest wtedy naturalny "poslizg" w postaci krwi :P 3. Można się bzykać bez obaw o ciążę

Gość Zmęczona Perwersja
4. Skurcze przy orgazmie zmniejszają ewentualny ból :)

Gość dvsdwewe
o, to też mialam dopisać :) Na serio - orgazm, a co za tym idzie - skurcze macicy, zmniejszają ból typowy dla okresu.

właśnie.większa ochota to raz a dwa to mój facet jeździ na międzynarodówce i nie ma go tydzień,czasem dłużej i jest w domu tylko 2 dni i znów jedzie..jak akurat wypadnie mi okres to co??:( nie zdarza się to często,więc będe dalej ryzykować.. puściłabyś wyposzczonego faceta na tydzień w trasę tirem???:) w razie czego pójde prywatnie do gin:)

Gość dvsdwewe
Moim zdaniem uprawianie seksu z małym tamponem w pochwie jest po prostu niebezpieczne i tyle. To Twój facet - czego się wstydzić? Przecież i tak wie, że właśnie masz okres, więc co z tego jeśli zobaczy krew? To tylko krew. A zabrudzić - ja nigdy niczego nie brudzę, bo podkładam coś pod tyłek.

mam tak obfity że sama w takiej ilości krwi nie czułabym się zbyt pewnie,a co dopiero on..może i by mu to nie przeszkadzało,ale kobieta brudna z okresowej krwi nie jest zbyt podniecająca.. staram się dbać zawszę o podniecające szczegóły.. więc póki nie musi to po co ma to widziec?? wiem że niebezpieczne.. ale tak wolę..są ginekolodzy jakby co..

mój facet jest tirowcem.. i mimo że ufam to gdzieś w środku mam obawy,więc dbam o to żeby przed wyjazdem miał udany seks..mi też tego zawsze brakuje. nie wszyscy to zrozumieją wiem..:(

Okres nie zatrzyma tego, że ma się ochotę na seks wiećcczy krew leci czy nie to się kochamy...krew się spierze więc po prostu co zostaje kochać się i już :) :)

Gość Sssysssa
Nie ma powodów by wstydzić się swojego faceta:-) ja kochałam się podczas okresu i było super:-)

ale ja się nie wstydze męża po prostu okres to nie jest najmilszy czas na seks mogę sobie darować a potem ....