Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slawomir.samotny

TEGO NIE WOLNO OGLĄDAĆ ! - nie wchodźcie tutaj !

Polecane posty

Gość polka matka babka ciocia
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjj

Gość fghfhgfhfghfh
ty gejku jeden ty

Gość nic w glowie buu
:-D uleglam weszlam i dostalam dupa po oczach:-P

mam przy okazji wiadomość Prezydent Barack Obama pobił rekord - ponad 150 jawnych gejów zatrudnionych w jego administracji, od czasu kiedy objął urząd. Za całej kadencji Billa Clintona było ich 140. Według szacunków obrońców praw gejów oraz Białego Domu, Barrack Obama powołał ponad 150 gejów do stanowisk w swojej administracji od 2008 roku. Wsród nominowanych przez Obamę homoseksualistów jest John Berry, dyrektor biura zarzadzania personelem, oraz Amanda Simpson, urzędnik Departamentu Handlu, która jest pierwszą transseksualną osobą zatrudnioną w administracji. - To proste potwierdzenie amerykańskiego ideału, według którego liczy się jak pracujesz, a nie kim jesteś. - powiedział Michael Cole, rzecznik Human Rights Campaign dla agencji Associated Press. Poprzedni rekord należał do prezydenta Billa Clintona, który zatrudnił 140 homoseksualnych pracowników w czasie jego ośmiu lat sprawowania urzędu. http://gejowo.pl/index.php?pid=3&n_id=10889

Gość Weronjikaika
dupa artysty? takich artystów brudasów to większosć w polsce

zielona wyspa - ja sie czasami ze swoim partnerem bawie w nauczyciela i ucznia On mi daje lanie 15 pasów na gołą pupe a ja jestem przełożony przez taboret co ty na to ?