Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioszek

Piję piwko , szukam towarzyszy :)

Polecane posty

Gość her komendante
piję "was" ale to gorzkie i bez smaku

Gość jakce
chyba sie tez zaraz napije bo mam dola

Gość her komendante
er komendante- może nam doradzisz jak żyć MĘDRCZE? tobie już żadne rady nie pomogą

Gość her komendante
Her komendante a ty nie masz ciekawszych rzeczy niż komentowanie? Martw się lepiej o siebie niż o innych... no właśnie się martwię potem mamy takie prawo jakie mamy

Gość poruszenie_W_bokserkach
Specjal mocny pekł, drugiego brak :(

Gość her komendante
tomcioszek nie zapomnij się nachlać i narobić sobie wstydu przy damach a potem wróć na forum jutro i opisz nam te doznania

Gość kot13
ponieważ uważam , że szczerośc to ważna rzecz, powiem , że tak naprawde nie piję a spędzam dziś dzien na forum z powodu gorączki:-/ ta uzywka mi w zupełności wystarczy:-) ale konczy mi się prąd w laptpopie a nie chce mi się podłączać zasilacza tak więc niedługo się rozstaniemy:-) póki co zadawajcie pytania- znam bowiem wszystkie odpowiedzi:-)

Gość her komendante
Ja prawa nie ustanawiam... heh no właśnie przecież ty je tylko egzekwujesz zapomniałem żeby nie oczekiwać zbyt wiele a chodzicie we dwoje na patrole?

her - a czego sie czepiasz?? to policjant/ka juz sobie nic wypic nie moze? raczej nie przysiegala zycia w trzezwosci!

Gość kot13
her- na początku wydawało mi się , że żartujesz ale Ty chyba naprawdę tu zamierzasz PRAWIĆ:-)

Gość her komendante
Nie mój drogi ja nie jestem sierżantem, ani st. sierżantem, więc mnie interwencje i patrolówka nie obchodzą... aha czyli jesteś ich sekretarką?

Gość kot13
her komendante- komendantem policji w Białymstoku jest kobieta także wiesz, uwazaj:-)

Gość her komendante
her komendante- komendantem policji w Białymstoku jest kobieta także wiesz, uwazaj białystok to stolica disco polo więc wszystko jest możliwe

Gość her komendante
her - a czego sie czepiasz?? to policjant/ka juz sobie nic wypic nie moze? raczej nie przysiegala zycia w trzezwosci! przysięgała pewnie co innego

Nie kochanie posiadam stopień o którym Ty możesz sobie pomażyć ;) wiec daruj sobie te swoje uszczypliwości i ironię. Ale jak chcesz to o posadkę sekretarki mogę się dla Ciebie podpytać ;)

Gość her komendante
Nie kochanie posiadam stopień o którym Ty możesz sobie pomażyć wiec daruj sobie te swoje uszczypliwości i ironię. Ale jak chcesz to o posadkę sekretarki mogę się dla Ciebie podpytać ślicznotko stopnie to dla mnie pagony które łatwo się zrywa wiec nie wyjeżdżaj mi tu z czymś co łatwo spada na ziemię

Gość kot13
her masz niskie poczucie wartości że tak kąsasz czy jak?;-) pij bo się ściemnia:-) a tak swoją drogą to gospodarz zaprosił i poszedł na imprezę z dwiema laskami?;-) mam nadzieję że zna przysłowie że dwa półgłówki nie tworzą jeszcze całej głowy:-)