Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepepe4

ogromny ból podczas okresu ale nie jest to ból menstruacyjny tylko cos w srodku

Polecane posty

Gość pepepe4

mialam problemy z miesiaczka tzn zatrzymala mi sie wiec dostalam hormony na wyregulowanie cyklu i nie wiem czy to ma cos z tym wspolnego ale po pierwsze od dluzszego czasu mam upławy ktore nieprzyjemnie pachna a dzis dostałam okres i odczuwam ból nie do zniesienia ale nie jest to taki zwykly bol menstruacyjny ale tez cos jakby w srodku, nie wiem w pochwie bo mialam problem z wlozeniem tamponu bo strasznie mnie wtedy piekło i bolało. nie wiem co sie dzieje i martwie sie, moze to jest jakas choroba? :(

Gość pepepe4
to jest taki przeszywajacy ból ze czasami az musze sie oprzeć jak idę albo aż wyje. a jak wyjmuje tampon to w ogole ledwo wytrzymuje :(

Gość zrezygnuj z tamponow
uzywaj podpasek - to tak na poczatek. Skoro mialas uplawy, wiec zakladam ze masz jakas powazna infekcje pochwy. Idz do ginekologa nawet podczass okresu, to nie jest normalne aby az tak bolalo. Jesli nie mozesz wytrzymac do wizyty u ginekologa zwyczajnie idz na pogotowie. Po co sie meczyc :)

Gość pepepe4
czytalam ulotki od tabletek ktore biore i jedne mogą powodować drożdzyce infekcje pochwy itd wiec mysle ze stad te uplawy nieprzyjemne ale nic nie tłumaczy takiego bólu. kiedys ginekolog powiedzial ze mam nadżerke ale nie trzeba tego leczyć bo nic sie nie dzieje, moze teraz cos dalo sie we znaki? na pewno pojde do lekarza ale dzisiaj ani jutro nie ma szans wiec moze ktos mi cos chociaz doradzi bo sie bardzo martwie:(

Gość zrezygnuj z tamponow
tez biore hormony, tez mam niewielka nadzerke, nawert jak mialam miesniaka nigdy nie czulam tak ogromnego bolu jak ty opisujesz. Napewno zrezygnuj z tamponow, one moga tylko pogorszyc sprawe. A teraz doraznie to nie wiem... moze silniejsze przeciwbolowe razem z No-spa. Zadnych globulek dopochwowych nawet jakbys miala i tak nie ma sensu podczas okresu. Moze jakies nasiadowki?

Gość huidrbhiudvbgr
To może faktycznie być infekcja. Ja miałam nadżerkę i częstą drożdżycę, raz mnie tak bolało że w obcym mieście wybłagałam żeby mnie przyjął. Idź do lekarza nawet z okresem, jak opiszesz objaw powinien się czegoś domysleć i przepisać tabletki. Nie wiem czy miałaś wcześniej infekcję, u mnie po usunięciu nadżerki ten problem tfutfutfu zniknął.

Gość pepepe4
szczerze mówiąc to nie wiem co to są nasiadówki. najbardziej mnie martwi że boli mnie po prostu wewnątrz pochwy i nie wiem co to jest.