Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ***iga***

przywrócić płomienną fale namiętnego uczucia-->

Polecane posty

Gość ***iga***

***iga*** Chciałam prosić was o rade... na wstępie by uniknąć nieporozumień dodam że nie jestem niezdecydowaną dziecinna dziewczynką. Mam 19 lat ... otóż z moim ukochanym jestem już ponad 2 lata... na początku było tak ze on tak bardzo się starał ... był tak niewiarygodnie kochany i czuły.... dalej było podobnie z biegiem czasu uczucie jeszcze bardziej się umacniało a miłość była jeszcze dojrzalsza. Niestety przyszedł czas kryzysu , sprzeczki i kłótnie. Oboje bardzo się kochamy wiem to tylko że brakuje takiej namiętności... chciałabym przywrócić tamtą szaleńczą miłość i magiczną chemie która w ostatnim czasie nieco przygasła. Chciałabym by mój ukochany na nowo " zakochał się we mnie" i tak bardzo starał się o nasze szczęście... wiem że to możliwe ale nie bardzo wiem jak temu sprostać... i przywrócić płomienną fale namiętnego uczucia [30.10.2010] 20:04 [zgłoś do usunięcia]staszek spod monopolowego odnów błonę dziewiczą [30.10.2010] 20:05 [zgłoś do usunięcia]***iga*** a kto powiedział ze jej nie mam ? proszę o poważne wypowiedzi . a jesli piszesz dla jaj to w ogóle nie pisz. [30.10.2010] 20:09 [zgłoś do usunięcia]staszek spod monopolowego to najwyższy czas ją przerwać. [30.10.2010] 20:22 [zgłoś do usunięcia]niezapominajka Ajka Cześć. Niestety nie doradzę, ponieważ sama mam taki problem. Jesteśmy razem 6 lat, niedlugo ślub a ja mam wrażenie, że oddalamy się od siebie... Każdy zaganiany swoimi sprawami... jednak ja o czułości i namiętności nie chcę zapominać, Jemu z kolei się to chyba zdarza Kochamy się, nie ma wątpliwości ale brakuje mi czegoś... Chciałabym aby namietność powróciła, zeby po pracy przestał o niej myslec i poswiecił mi choc chwile sam z siebie na czułość. Przytula, całuje ale bez namietności... jak w starym małżeństwie. Musze to zmienić! [30.10.2010] 20:25 [zgłoś do usunięcia]***iga*** no własnie... mamy identyczny problem... po prostu czuję że kiedyś byliśmy bardziej szczęśliwi i szczerze brakuje mi tego właśnie szczęscia... dlatego postanowiłam coś z tym zrobić... wziąć sprawe w swoje ręce ale nie wiem od czego zacząć... co zrobić.... [30.10.2010] 20:31 [zgłoś do usunięcia]tarot PROMOCJA weekend tarot PROMOCJA weekend masz problemy dylematy ? zapewniam anonimowość i fachowe porady z kart TAROTA jeśli zazyczysz sobie zdjęcia dla CIEBIE robie specjalnie zdjecie ukladu jaki dla ciebie rozlozylam KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 2ZL ZAPRASZAM RÓWNIEŻ TYLKO DZIS NA SEANS GG GODZINNY PRZEZ GODZINE JESTEM DO TWOJEJ DYSPOZYCJI ZADAJESZ MI PIYTANIA AŻ PRZEZ 60MINUT JUTRO JEST OSTATNIA NIEDZIELA MIESIĄCA JAK CO MIESIĄC RAZ W MIESIĄCU TYLKO WRÓŻE W OSTATNIĄ NIEDZIELE Z KART CYGAŃSKICH DOKLADNOŚĆ WIĘKSZA NIZ TAROT ZAPISY DZIS DO 20 NA JUTRO ILOŚĆ MIEJSC JUZ OGRANICZONA anna_anielaa65@wp.pl< br /> gg 28042901 [30.10.2010] 20:33 [zgłoś do usunięcia]niezapominajka Ajka Może wspólnymi siłami cos wymyślimy A dużo czasu spędzacie razem? my głównie wieczory(20-22), mój luby jest zmęczony po całym dniu i siada przed kompem. Ja wolałabym porozmawiać, przytulić się, wyjść na spacer, po prostu pobyć razem. I wyglada to tak ze on przed kompem, ja np cos czytam czy krzyżówki rozwiązuje i co jakis czas sie do siebie odezwiemy. Nie chce tak! O czułościach sobie przypomina pół godziny przed moim wyjściem (nie mieszkamy razem). [30.10.2010] 21:36 [zgłoś do usunięcia]--O_O-- A co wy chcecie wymyslic? tak jest zawsze na poczatku ! fascynacja i cudowanie, potem zaczyna sie przyzwyczajenie i normalnosc i nalezy sie z tym pogodzic albo co 5 lat szukac nowego faceta do nowych wrazen [30.10.2010] 22:01 [zgłoś do usunięcia]***iga*** My nie mówimy o fascynacji która jest na początku związku, ale o tym ze z czasem relacje w związku jakoś się studzą i trzeba je podgrzać.... Moja metoda którą zamierzam zastosować, to traktuj swoją drugą połówkę tak , jakbyś chciała być traktowana Spróbuj np odłożyć na bok krzyżówki, usiąsć u swojego miśka na kolanach zasłaniając komputer , tak po prostu gdy on się tego nie spodziewa ;d i spróbuj mu potowarzyszyć w jego czynności , albo zaproponuj że może obejrzycie jakiś film na komputerze czy coś takiego coś na co masz ochotę My mówimy o tym ze owszem jest nam cudownie , ale chcemy być bardziej zauważane w związku przez drugą połówkę faceci uważają że skoro jest się razem i skoro ich wybranka wie że on ją kocha to nei trzeba jej z czasem tego okazywać bo ona już to wiea to właśnie nie prawda i chodzi o to żeby byc tak spontanicznym i zakochanym zawsze... n ie tylko przez pierwszy rok

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować