Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rada jak ta lala

Facet ma spóźnianie się chyba we krwi

Polecane posty

Gość rada jak ta lala

W skrajnych wypadkach potrafi się spóźnić nawet 2-3 godziny. Prawda, że nie czekam na dworze, tylko w domu, ale skoro jestem z nim umówiona, to nie zaczynam zajmować się niczym innym, tylko siedzę i najwyżej zaglądam w komputer, albo czytam. Jestem raczej zorganizowana i jak się umawiam, to jestem ubrana, pomalowana... słowem gotowa np. do wyjścia. Ma 43 lata, relacja jaka nas łączy, to taki "jakby" związek na odległość. Przesadzam?

Gość rada jak ta lala
sporo, sporo - dużo więcej, niz ty - sądząc po nicku

Gość mamauaksmamam
no nie dziw się ironi ale skoro masz sporo a siedzisz wyszykowana i czekasz to zachowanie siksy

Gość rada jak ta lala
on wie, że jest niezorganizowany i jak sam określa "ciągnie ogon", ale chyba sam juz nie potrafi inaczej - nie żebym go tłumaczyła, bo samą mnie to irytuje, ale wiem, że nie robi tego celowo - mam sie do tego przyzwyczaić, czy z tym walczyć? ma ktos podobne doświadczenia?

Gość Rubense
o ile spóźnienie nie wynika z pracy (np jakieś spotkanie się przedłużyło, czy jakiś błąd wyskoczył i trzeba było naprawić) to jest to nieeleganckie z jego strony. Najlepiej umawiać się np na za 15 trzecia :)

Gość rada jak ta lala
Za 15 trzecia oznacza wpół do piątej ;/ Dzisiaj miał wpaść między 19 a 20. O 21.20 zadzwonił, że właśnie wyjeżdża - wściekłam sie i teraz warczymy na siebie przez telefon. Do tej pory go nie ma - jest... urazony, wrrrr

Gość hiehiehie
a ja polecam przeczytać książke "nie zależy mu na tobie" i sama sobie odpowiesz na pytanie, dlaczego się tak spóźnia!

Gość rada jak ta lala
według twojej teorii lansowanej w książce nie zależy mu wobec tego również na pracy, na hobby, na przyjemnościach, na rodzicach; ja sie pytam, czy z tym walczyc, czy akceptować?

Gość hiehiehie
rozumiem,ze do pracy i rodziców też spóźnia się 3 h? to w takim razie musisz zaakceptować!