Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Hernan

APEL DO POLAKÓW!!!!!!

Polecane posty

Pomimo iż od dawna formalnie nie jestem tutejszym forumowiczem to muszę jednak kilka słów powiedzieć na pewien temat, a mianowicie- gdy zobaczyłem aktualny sondaż wyborów do Sejmu ( http://www.gadu-gadu.pl/5533779565486501230/sondaz-platforma-ciagle-gora?utm_source=gg&utm_medium=main ) to wręcz ogarnął mnie szok. Ludzie jak możecie nadal w znacznej większości popierać platformę po ty co ostatnio zrobili (mam tutaj na myśli utrudnienie nam życia poprzez podniesienie podatków)??? Czy wy naprawdę chcecie, żeby ci ludzie nas zniszczyli??? Nie pozwólcie na taką tragedię i w związku z tym przerzućcie się z głosami na PiS. Jak Po wygra wybory za rok to nastąpi czwarty rozbiór Polski, a my będziemy żebrać. Dlatego apeluję do Was o to, żebyście się mocno nad tym zastanowili, ponieważ to już bardzo poważna sprawa.

Wówczas wszystko będzie prawie tak jak było do października 2007 (słowo "prawie" zostało użyte z uwagi na to że narazie prezydent cały czas będzie ten sam co jest teraz).

Gość meszugene.
Do Fanow PISu Macie takie same falszywe mordy i popierdolone mozgi jak wasz prezes. Zwalcie sobie konia do zdjecia prezesa.

Gość tatełe na urlopie
to garguś agituje. Kiedyś był tu znany z głupoty, tępoty i prób uwodzenia nieletnich...