Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeska panienka

tajemnica forum

Polecane posty

Gość czeska panienka

Pytam, bo sie tak zastanawiam. z powodu choroby, wiecej czasu spędzam przed komputerem, i wpadam tu od paru dni na kafeterie i czytam i oczom nie wierze! kim są ludzi, którzy tutaj piszą(nie wszysycy oczywiscie)? kobiety które swoje brudy malżeńskie piorą na forum, zrozpaczone nastolatki, mężczyźni z problemami erekcji....kurcze, czy jest aż tylu samotnych ludzi, którzy mogą zaufać tylko anonimowym internautom? a i tak mało kto tak na prawde pomaga(tak mi się wydaje) a większość szydzi kpi, wyśmiewa, krytykuje, i na obcych ludziach wyładowuje swoją frustracje, a pewnie w realu sami padaja pod ostrzał innych. anonimowość (czy na pewno) daję największą pewnośc siebie....a szkoda.

Gość taki los:)
ładnie ocenione:)

Gość czeska panienka
niektóre osoby wywlekające tu swoje problemy rodzinne, łóżkowe, nie ważne czy mniej poważne czy bardziej, potrafią tak bez skrepowania o wszystkim opowiadać. ja czasem mam wrażenie, że wchodze z buciorami do czyjegoś mieszkania albo łóżka, pomimo że nie wiem kim jest ta osoba, jak ma na imie, gdzie mieszka itd. ale o penisie jej faceta wiem wszystko...shit! no nic, życze wszystkim, żeby czas poświęcony siedzeniu tu i rozpisywaniu o swoich problemach poświeciły na rozwiązywaniu ich na prawde, i żeby tak swobodnie i pewnie rozmawiały z osobami na prawde zainteresowanymi.

Gość czeska panienka
czochram czesława po mordzie czesze czopki cipką

Ale to nie straszne że w realu nie mają komu tego powiedzieć? Albo jak mają to się wstydzą? Chociaż z doświadzczenia wiem że czasem po prostu chce sie zasięgnąć opinii szerszego grona No nic, trudno

Gość szokująca prawda
a nie wpadłaś na to, że 80% z tego to bzdury :p wytwory chorej wyobraźni, znudzonych bezrobotnych, albo niedocenionych , zapyziałych zon, obleśnych, nieatrakcyjnych facetów, udających przystojniaka. To jedyny sposób żeby zwrócić chociaż na chwilę na siebie uwagę. A ogólnie myslę, że to wszytko to jest patologia. Marnowanie swojego życia przed kompem i wcielanie się w różne role. Ciekawe co na to psychiatra...:P

dlaczego do cholery tak bardzo dziwi cie to ze luudzie wlasnie tu na forum piora brudy wlasnego zycia, na a gdzie twoim zdaniem maja to robic, wlasnie tu sa anonimowi i czuja sie bezpiecznie mogac zasiegnac porady ludzi myslacych obiektywnie.. to chyba logiczmne...nigdy nie bylas zdesperowana? przekonana ze nikt nie jest w stanie cie zrozumiec ? a to ze czasem zajezdza tu patologia, psychodelia i innymi gownami to juz inna sprawa..

Gość szokująca prawda
chociaż z drugiej strony, sama tu znowu wlazłam...:P:P:P

Gość psyhodelia
nie stresuj sie

Gość szokująca prawda
Przykładowy temat, jeszcze swierzy cyt. "Mam taki problem , mam wspaniałego faceta , ktory mi mowi ,ze jestem śliczna , zgrabna ,sexowna , mam wspaniale piersi cycki , no jednym słowem '' Bardzo go Jaram(?) ), ale ja tego nie czuje , wiem ,ze mnie kocha ,ale nie ze sie mu podobam , nie czuje tego ze jestem atrakcyjna , czuje ,ze np. podoba mu sie jakas inna ,ladniejsza .." hm ...jest śliczna, zgrabna i ma wspaniałe piersi...:D