Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelsssss

kiedy zaczna działąc? prosze pomozcie

Polecane posty

Gość pudelsssss

kobitki mam pytanko. moj lekarz powiedzial ze w zasadzie mozna zaczac przyjmowanie tabletek ostatniego dnia okresu (mam cilest) tak tez zrobilam, jak wiadomo skutecznosc od razu nie bedzie tak duza jak przy zastosowaniu od 1 dnia okresu. ale pytanie brzmi : po jakim czasie beda działac tak jak powinny ?ile czasu musze sie dodatkowo zabezpieczac? prosze pomozcie tej info nie ma w ulotce a pani gin tez nie powiedziala

Gość pudelsssss
czy ktos moglby mi odpowiedziec na te nurtujace mnie pytanie??

Gość jajajajjaja
1 tydzien gumka:)

Gość 5670990346568789789098876759
masz w ulotce:P ze pierwsze 7 dni sa slabsze:p wiec po 7 dniach bedziesz zabezpieczona

Gość 5670990346568789789098876759
a wiogole niechce cilestu? mam jeden listek z 3 paka a sama zmienilam tabsy i mi zostal a jest wazny jeszce rok

Gość pudelsssss
kurde;/ ktos gdzies napisal ze musze czekac miesiac i dopiero przy nastepnym opakowaniu bedzie ok, a ja jestem przy 2 opakowniu ( 4 tabletka dzis wzieta) z poprzedniego wzielam 20 tabsow bo 1 zgubilam i 3 dni przed zakonczeniem opakowania nie wiem czy polknelam 1poprostu nie pamietam ... 760409 to moj nr gg odezwij sie to moze mi pomozesz i przy okazji dogadamy sie z tymi tabsami bo mam jeszcze 2 opakowania wiec chetnie odkupie od Ciebie