Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazq20

żona mnie zdradziła z moim najlepszym przyjacielem

Polecane posty

Gość dgdgd
panowie bierzemy sie do roboty i za kazda zdrade wypiepszamy swoja zone dziewczyne z domu!!! i to bez wyjatku czas skonczyc z dziadostwem, oczywiscie kobietom zdradzanym radze dokladie to samo czas na wiazanie sie z porzadnymi facetami i kobietami

Gość ihaaaaaa
a co wy macie do gier komputerowych. A jak wy lazicie na bzdurne zakupy. Trzeba miec dystans do rozrywek i szanowac czyjes upodobania

Gość Madmłazell
to znaczy przyznam,że czuje trochę adrenalinkę to chyba nic złego :) ale czy to jest na poważnie, myslicie,że przyjaciel jest w stanie sobie coś takiego wykombinować?(znają się od przedszkola)

Gość Madmłazell
grhhh- dokładnie tak jak mówisz a ja zasuwam na miotle hehehe

Gość Paulina ze stumilowego lasu
Autorze, nie czytałam komentarzy internautów, tylko Twój temat, zatem może moja opinia diametralnie różnić się od reszty. Jeśli uważasz, że jej tego nie darujesz i ciężko będzie Ci jej znowu zaufać, to daj sobie spokój z tym małżeństwem. Jesteś młody, przed Tobą wiele lat, korzystaj z życia, a ona niech znajdzie sobie kolejnego w kim "zauroczy się". Jeśli jej tylko takie czułe słówka wystarczą by się zauroczyć, to sobie ją daruj. Ciężko, ale dasz radę. I pamiętaj jedno - my kobiety w naturze jesteśmy strasznymi zdzirami. Kiedyś byłam na miejscu Twojej żony i wiem jedno - jak się raz przestaje kochać i się zdradza to będzie się to robiło zawsze. Pozdrawiam i życzę mądrych wyborów.

Gość Mamusiaiaiaiaiaa26
też mam taka sytuacje- koledzy męża są we mnie zakochani

Głupia ci*a z tej Twojej żoneczki ale musisz WZIĄĆ POD UWAGĘ to, że za pewne ją zaniedbywałeś.. tu nie chodzi o udawanie księcia z bajki na siłę.. ale poziom Twojego zainteresowanie względem niej i dbanie o relacje są bardzo ważnymi warunkami więzi! Podjarała się Twoim 'zazdrosnym' kumplem o posiadanie i wartość ''żony'' w dodatku w męskiej naturze mającego zdobywcę.. chciał sprawdzić czy nie byłby lepszy dla niej od Ciebie. Faceci niby wierni w przyjaźni ale gó*no prawda jak wchodzi rywalizacja to są zdolni do wszelakiego fałszu i nielojalności -frajer.. znam taki przypadek, więc znam dokładnie takie podejście ;) Wg mnie powinieneś pogadać ze swoją żoną i niestety uzbroić się w siłę dumy i honoru w momencie jeśli wyczujesz brak zmiany w jej podejściu.. za czym idzie nie łatwe postanowienie rozstania.. A co do 'przyjeciela'.. na Twoim miejscu ustawiłabym się z nim gdzieś na dworze i przypie***liłabym w ryj! Pozdrawiam ;)

Znam przynajmniej 5 par, które rozeszły się, bo facet nie wyrósł z gier komputerowych, w tym dwa małżeństwa- jedno z ponad 10 letnim stażem. Żona postawiła facetowi ultimatum- albo idzie na terapie odwykową i odstawia kompa raz na zawsze, albo koniec z nimi. Wybrał gry. Pracę stracił (bo nie chodził), żyje z jakiś groszy, które dorobi, żywi się zamawianą pizzą lub kebabami, po nocach siedzi i gra. Kontakt urwał nam się kilka lat temu, nawet nie wiem, czy on jeszcze żyje. Miał 46 lat. To normalne uzależnienie, równie silne jak od alkoholu czy kokainy, które wypadałoby leczyć. Dlatego napisałam, że PS, Xbox, gry i wszystko jasne.

Gość oszukany przez suke
Gry to tylko wymówka dla niej, to zwykła kurw*a i tyle.

Gość praktyczna pani domu
Wraca nawalona wrona z imprezy. Leci i kracze: - Krrra, Krrra itd. Nagle (było już ciemnawo) walnęła w drzewo. Spadla. Po chwili podnosi się, otrzepuje z kurzu i próbuje: - Hau, miau - cholera jak to było?

Gość gość
nie rozdrapuj dalej tego tematu. Oni sie wybzykali bo mieli na to ochote. Znajdz sobie cos fajnego I pobzykaj to latwiej zapomnisz. Zrobila to raz, ale nie mysl , ze ostatni. To czy wybaczysz czy nie to twoja sprawa, jak potrafisz z tym zyc to sproboj, ale juz jej wiecej nie wytykaj I nie przypominaj!!! PS; Tak dla wiadomosci. Nie nalezy tez sie wiazac z dziewczynami, ktore lubia alcohol - one zawsze beda sie puszczac!!!!

Gość dupcia50
Nie daj z siebie zrobić rogacza

Gość zwierzęcie
Śledztwo! Dochodzenie! Dowody! Policja! Frajernia vs cwaniaki! Dzwońcie do mnie na 897671982 Pogadamy se o życiu i pobrechamy! NIGDY PO IMIENIU! Zawsze jestem i odbieram! Nudzi mi siw od dobrobytu! Dajcie ten numer samotnym koleżankom! Komórek nie lubię! Tylko laseczkię Wpadajcie do mnie na seks blondynki naturalne! O imię i nazwisko mnie nie pytajcie, bo mam ich miliardy i tryliardy! Nie wypytujcie się! Ójciec nieznany będzie! Kromera 9/14, 11-100 Lidzbark Warmiński kochane i jedyne Wy moje! Seksu z dziewczynami mi się chce! Zdrowy jestem bardzo!

Gość PLAYER 666
Dzwońcie do mnie na 897671982 Pogadamy se o życiu i pobrechamy! NIGDY PO IMIENIU! Zawsze jestem i odbieram! Nudzi mi siw od dobrobytu! Dajcie ten numer samotnym koleżankom! Komórek nie lubię! Tylko laseczkię Wpadajcie do mnie na seks blondynki naturalne! O imię i nazwisko mnie nie pytajcie, bo mam ich miliardy i tryliardy! Nie wypytujcie się! Ójciec nieznany będzie! Kromera 9/14, 11-100 Lidzbark Warmiński kochane i jedyne Wy moje!

Gość gość
Kobietą zawsze zdradzi

Gość gość
Do osoby wyżej każda dziś lubi alkohol i kazda chce pijącego faceta

Gość gość
hahaha wygladasz mniej wiecej tak - smieszny frajerek nalogowy gracz czyli totalny odpad wziął sobie zone nie wiedząc po co , załosny jestes lepeij zeby zona odeszła od ciebie dziecko ! nie niszcz zycia kobioecie baranie nie dorosłes do dorosłości wpierw wywal pleya na jej oczach a potem błagaj o drugą szanse , ja kopłam takiego jak ty w zad i inne gorąco namawiam do takich kroków