Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mija zmija

wypada isc na basen dzis czy jutro??????

Polecane posty

Gość absolutnie nie wypada :/
Boże stworzyłeś zapomniałeś udusić

Gość no jak to kto?
to nie zart,to nastepny/a idiota/ka zawital/a na forum :D

Gość ciekawe ktory basen bedzie
otwarty :P

Gość lalalala fasola mido
ja pierdole, niby czemu nie wypada? :o czy swieto zmarłych słuzy tylko temu zeby sie umartwiac cały dzien? a poza tym nie wpadło wam do głów ze ktos moze byc innego wyznania lub niewierzacy, i moze to swieto obchodzic kiedy indziej? albo nie pomysleliscie, ze ktos moze chodzic na cmentarz regularnie i nie potrzebowac 1 listopada - dnia w ktorym 40 mln polaków wylewa sie na ulice bo poza tym nawet raz do roku na cmentarzu nie bywaja? to swieto to jakas hipokryzja. cały rok polacy olewaja groby, nawet raz zamiesc nie przyjda, a 1 listopada polska sparalizowana :o

oj fasolo mylisz się to nie jest hipokryzja, to kolejny pokaz mody... nowe buty, nowe futro, krótka mini. Chociaż ten dzień nie jest dla mnie łatwy, to czasami aż się nie mogę powstrzymać od śmiechu niestety. Parada klaunów... oczywiście nie tyczy się to wszystkich. Pozdrawiam i broń Boże na basen :/

Gość mija zmija
ludzisk widzicie, jestem wierząca i praktykujaca le mieszkam za granicą. jak jestem w Polsce to staram sie odwiedzac bliksich na grobach. A ze akurat teraz nie jestem w polsce to nie znaczy ze jutro nie pojde do kosciola nie zapale swieczki i sie nie pomodle za zmarłych. Ale popoludniem co mam robic???? Myslam zeby wybrac sie na stary cmentarz jakis w moim miescie ..a pare takich jest tylko tak samej sie wałęsac po nim??? ale dzis to chyba mozna isc na basen!!!!!!!!!!!!!!

oczywiście że nie :)

Gość mija zmija
alw czemu dzis nie wypada????????????????????????????????? dopiero jutro wszystkich swietych!!!

absolutnie, ale wytłumacz dlaczego nie na basen?

czy czyta nas jakiś lekarz.... kardiolog

laseczki wczytajcie się trochę w moją wypowiedź... nabijam się z tego pytania przecież

aha. to sorry, mam dzis zły nastrój wiec nie wyczuwam ironi :o

tak swoja droga to ja jutro ide "na groby" (buhahahaha), ale głównie dlatego, ze ostatnie 5 lat 1 listopada siedziałam w domu.

Gość a mozna wiedziec
a co ma piernik do wiatraka? umarły sie żaden chyba nie obrazi ze idziesz na basen zamiast cały dzień stać nad jego grobem... myslę że jemu już wszystko jedno;)

Gość mija zmija
ale ja wcale nie napisalam ze nie bede jutro swieci dnia czy nie pomodle sie za zamrłych ale wieczorem chyba moge isc na basen albo????? nie któzy musza jutro pracowac czy majo inne obowiązki.....fakt basen dla mnie to wielka przyjemnosc ....przecierz nigdzie nie jest napisane ze w dzien wszystkich swietych mamy sie umartwiac!!!

ja idę z wiadomych mi względów (ojciec), i chociaż wielce praktykująca nie jestem, to uważam że muszę tam jutro być. Tak ironia bo zadziwiają mnie niektóre pytania "praktykujących" katolików. Pamięć o tej osobie zostaje, jednak z drugiej strony przecież cały dzień na cmentarzu się nie stoi, stąd moja "brecha" z pytania o basen... To co uprawiać seksu też nie można w ten dzień ? Sorry czarny humor się mnie trzyma dzisiaj :)

Gość oczywiscie ze nie wypada seksu
tys chyba z konia spadła :o

no powiem Ci że spadłam ;) ale nie bolało :P

ale jeśli uważasz że nie można to Ci wierzę :)

Gość naweet jesli
A w ogóle to ten basen będzie jutro otwarty???

Gość mija zmija
mysle ze w berlinie baseny są otwarte!!!!!!!!!!!!!!!!! albo myle sie????????????????????

Gość oczywiscie ze nie wypada seksu
za granica to pewnie otwarte, oni nie potrafia uszanowac uczuc religijnych katolików :(

Gość mija zmija
jasny gwint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 przeicesz napisal m ze pojde jutro do kosciola...pomodle sie zapale znicz i co jeszcze mam zrobic zeby byliscie zadowoleni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE POJDE NA TEN BASNE ANI DZIS ANI JUTRO ................NIGDY LEPEJ WAM??????????????