Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biżu__

Czy mam mu w to uwierzyć? Co wy o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Biżu__

Mój chłopak wczoraj mi wyznał, że potrzebuje trochę czasu bo został kiedyś zgwałcony przez kobietę. Co mam o tym myśleć? Zdaje mi się to trochę niewiarygodne, bo czy taki gwałt jest w ogóle możliwy? I jeżeli kłamie to w jakim celu?

Gość mam pytanie??????
zapytaj jak do tego doszlo?

Gość Biżu__
O tym jak do tego doszło to już nie chciał mówić

Gość mam pytanie??????
Może to prawda, a może nie.. Jednak skoro nie chce o tym mówić i jego zachowanie raczej to potwierdza choć trochę dziwne raczej słyszy się o odwrotnych gwałtach to daj mu ten czas. Widocznie ma jakis problem ze sobą i musi sobie z nim poradzić.

Gość fuygt
mogła go zgwałcić jeżeli to gej. Czyli wszystko jasne

gwałt to zmuszanie do aktywności seksualnej osoby która tego nie chce więc faceta też można zgwałcić ;p

Gość nie badz naiwna ;/
sratattaa pierdata nie podobasz mu sie po prostu , tyle w temacie

wydaje sie to byc smieszne i malo realne ale faktycznie sa takie przypadki. albo mowi prawde albo sciemnia bo ma jakis kompleks tam. nie przejmuj sie, poczkeaj troche ;) nie naciskaj na niego i delikatnie sproboj wydobywas stopniowo informacje. jak dlugo jestescie razem? mowicie sobie o wszystkim?

Gość Biżu__
Jesteśmy ze sobą około 3 miesięcy, jednak znamy się od dziecka. Mówimy sobie praktycznie wszystko... Powiedział jeszcze, że to miało miejsce podczas jego pobytu w Anglii

Gość Biżu__
Ja mam 23 a on 25 lat.

skoro jestescie dorosli, to wydaje mi sie ze raczej nie sciemnia, chyba ze faktycznie ma kompleksy na temat swojego penisa lub boi sie ze za szybko dojdzie i cale mnostwo takich rzeczy, nie naciskaj poczekaj az sie przygotuje psychicznie i sam Ci zaproponuje zebyscie sie kochali ;) im dluzej czekasz tym stosunek bedzie fajniejszy ;)

Gość nie da sie zgwalcic faceta
niby jak? zeby odbyc z nim stosunek musi mu chooj stanac, a zeby stanal to musi sie podniecic. jak sie podnieci to to juz mu sie raczej podoba, jest przyjemnie i o gwalcie nie ma mowy. jesli chodzi o wiagre to facet musi sie samoistnie podniecic. wiagra jedynie przedłuza i "umacnia" wzwod.

Gość Biżu__
Nie naciskam i w sumie bez problemu mogę poczekać, jednak po prostu mnie nurtuje czy to prawda czy nie. Każdy przyzna, że sytuacja jest naprawdę dziwna.

Gość ccccccc
ale moze w doope ktos go zgwalcil sztucznym np. a nie koniecznie baba musiala go zgwalcic.. moze jakis gej? albo wariat no wiecie

Gość ccccccc
baba wziela swoj wibrator i go zerzela w doope wczensiej przywiazujac lub usypiajac chu jw takim wupadku nie musial mu stawac wcale..

no faktycznie dziwna, jednak nie mow mu ze masz podejrzenia co do tego.. powiedzial tak bo boi sie przyznac ze ma np. kompleks, wiec daj mu czas a jak bedziecie ze soba juz bardzo dlugo to na pewno powie cala prawde ;) sproboj poszukac w internecie artykulow czy cos takiego mialo kiedys miejsce

tak gwalty w dupe facetow sa popularne. ktos mogl go zgawlcic w odbyt. takie rzeczy maja zazwyczaj miejsce w wiezieniach tylko jak moze dokonac tego kobieta to nie wiem, chyba ze faktycznie wibratorem

Gość Biżu__
cccc tylko, że on mi powiedział, że to była kobieta a nie facet.

Gość ccccccc
A ja nie sądzę, że kłamie. Kobieta jest bezbronna, słaba i często sama mówi, że została wykorzystana. A facet raczej wstydziłby się tego faktu prawda? Więc jeśli nie byłaby to prawda to jednak nie robiłby sobie wstydu takim czymś. Na pewno takiego kłamstwa by nie wymyślił dla własnego widzimisię. To nie jest przecież powód do dumy. Tak więc sądzę, że chłopak mówi prawdę. Coś się wydarzyło złego i dlatego ma problem teraz. Nie musiałbyć to dosłowny gwałt tak jak napisalam w tyłek bądź moze ktos by jednak sprawil, ze mu stanal.. moze ktos poprostu naruszyl jego strefe intymna bez jego zgody nie doszlo do stosunku, ale cos mu ta kobieta na sile zrobila i to tez nazywa gwaltem. Ja bym szczerze z nim porozmawiala. Nie naciskala na opowiadania szczegolow, ale starala sie dowiedziec tak naprawde jak mu pomoc i byc przy nim, bo zycie po gwalcie nie jest latwe. A dla faceta jest to cholernie wstydliwy temat. Nie podjerzewaj go o klamstwo, bo moze zobaczyc, ze mu nie wierzysz i wtedy sie wycofa i powie ze klamal jednak by nie robic z siebie wlasnie takiego slabeusza. Musisz go uwtwirdzc ze jest z nim

Gość Biżu__
ccccc masz rację. Twoja wypowiedź naprawdę bardzo mi pomogła