Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala kobietka

spóźniający się okres

Polecane posty

Gość mala kobietka

Spóźnia mi się okres i to aż 21dni...Robiłam dwukrotnie test, wynik negatywny...boję się, nie wiem co mam robić a na dodatek możliwy ojciec dziecka jest nieodpowiedzialny co zauważyłam dopiero po 2 latach jak powiedziałam mu o tym problemie. Co mam robić? Czy to możliwe że jestem w ciąży mimo negatywnego wyniku testu? Pomóżcie...

Gość rosalin86
Bez obaw mala kobietko :) Mi okres spoznil sie prawie 1,5 tygodnia i dzis sie nareszcie pojawil. Tez mialam obawy, iz moge byc w ciazy. Zrobilam test i wyszedl negatywny. Jednakze mialam ogromne bole brzucha w lewej jego czesci, ktore promieniowaly az do plecow i musialam sie udac do kliniki, gdzie pobrali mi krew i dzieki testowi na HCG wiedzialam juz, ze na 100% w ciazy nie jestem. Wiec jesli to mozliwe, to najlepeij udaj sie na badanie krwi, ktore od razu na Ci odpowiedz na dreczace Cie pytanie o ciaze lub udaj sie do ginekologa. Ja z tego oczekiwania na okres bylam tak zestresowana, ze ta z cala pewnoscia bylo glowna przyczyna jego opznienia. Najwazniejsze, zebys o tym nie myslala i sie odprezyla. a okres pojawi sie na pewno ;)

Gość Nie dam rady;((((((((((
zmartwiona odezwij sie na moim topiku..popiszemy

Gość xxyyzzzz
mi 2 testy nie wyakzaly ciazy a dwa wykazały...a nie mam juz 3 miesiąc byłam u lekarza i nie wie czy jestem czy nie i jutro ide na badanie krwi....ale jak cie tak boli mozesz byc najlepiej id zna badanie krwi

Gość mala kobietka
po miesiacu oczekiwania na okres poszłam do ginekologa. Okazało się że to nie jest ciąża a po prostu kom. po owulacji nie pękła i to ona zatrzymała okres. Więc nie martwcie się brak okresu i różne objawy to jeszcze nie oznaka ciąży;)