Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosalin86

Bol plecow, goraczka, spozniona miesiaczka

Polecane posty

Gość rosalin86

Czesc dziewczyny. Mam problem i licze na Wasza chociazby najmniejsza pomoc. Od 3-4 dni mam bole w dolnej lewej czesci brzucha, ktore promieniuja rowniez na dolna partie plecow. Mam wrazenie, jakby bolaly mnie nerki. Do tego doszla goraczka i uczucie, jakbym miala grype. Dodam rowniez, iz spoznia mi sie okres juz jakies 6-7 dni ( okres zawsze miewam nieregularnie ). W obawie przed ewentualna ciaza zrobilam sobie test ciazowy w 2 dni po spodziewanej miesiaczce, ktory wyszedl negatywnie. Bol plecow byl w sobote tak dotkliwy, ze udalam sie do kliniki. Tam skierowano mnie na urologie, gdzie oddalam mocz, pobrano krew i zrobiono usg. Opowiedzialam tez o swoich obawach zwiazanych z ciaza ( ktora szczerze powiedziawszy od poczatku raczej wykluczalam ) i w tym celu zrobiono mi test Hcg i dlatego wiem, ze w ciazy nie jestem. Przepisano mi tabletki przeciwbolowe, jednakze to nic nie pomaga, a okresu nadal nie mam. Dodam jeszcze, ze ostatnio mialam wiele stresu i mam za soba krotka podroz i stad tez moze opozniony okres. W czwartek mam wizyte u gnekologa, ale do tego czasu chyba zwariuje! Prosze Was, czy mozecie mi powiedziec, co to moze byc?? Baaardzo dziekuje za pomoc...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować