Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALTERO

Kto ze starych "znajomych" jeszcze tu pisze?

Polecane posty

Boję się, że jak będę zjeżdżała z górki sanki rozsypią się pod ciężarem i posiniacze sobie tyłek ;)

U mnie śniegu mniej, ale słońce też jest. Ile stopni nie wiem, nie mam termometru za oknem [a tyle razy obiecywałam sobie, że w końcu pójdę i kupię]. A tak poza tym co słychać?

To bierz jakąś pannę i idź na spacer :) albo weź aparat i idź porób zdjęcia, a potem wyślij mi :D Internet mi strasznie wolno chodzi. W ciągu 10 minut średnio 3 razy nie mam połączenia. I tak jest od miesiąca, jak nie dłużej :O

ohoooooo i znowu nastepny amant, seta no kurrva ty juz puszczasz sie doslownie z kazdym!!!!!! Ty chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem:P wez jeszcze raz przeczytaj temat tego topicku:classic_cool: :D:D:D NJ ja tez chce foty:) dawnom Cie nie widziala;)

Na razie ... czyli w terminie późniejszym np wieczorem, jutro jest możliwa, super :D Ubierz się ciepło, bo ci pewne części ciała zmarzną :P

MP nic nei zepsulas:) to ja zepsulam:P ide sobie sniadanko zrobic dawno nei jadlam omleta:classic_cool:

A jak wrócisz z tej wycieczki to może doradzisz mi co może być przyczyną tego, że komputer w przeciągu 4 miesięcy wymagał 4 krotnej wymiany baterii? Zaczęło się od tego, że przy każdym włączeniu była niewłaściwa data i godzina. Przez kilka pierwszych dni różnica była dzień, dwa, z czasem doszło do tego, że włączając komputer pokazywał się 1980 rok. Po wymianie bateryjki przez miesiąc dział bez zarzutu, potem ta sama historia co wyżej: zły czas i data, aż do momentu pokazania się 1980 roku. I tak 4 razy. Aha, pierwszym razem to ja zmieniłam baterię ( taka sama jak była). Trzy kolejne razy wymieniał ktoś kto powinien znać się na tym ( taki naprawiacz amator). Ja wiem, że ta bateria to grosze, można wymieniać 12 razy w ciągu roku, koszt niewielki, ale bez przesady, coś musi być nie tak :O

Rozumiem mp-30, że chodzi o wymianę baterii na płycie głównej kompa. Nie wiem, ale może niech Ci jakiś naprawiacz spróbuje odszukać na necie najaktualniejszego BIOS-u do tego konkretnego modelu płyty głównej i zaktualizuje go. Może coś to da. A komputer pewnie leciwy? Pamiętam, że swego czasu mój brat miał tego samego typu kłopoty z jakaś płytą główną ECS. Do czasu pracowała OK, ale po paru latkach działy się podobne historie. Reset biosu, jego aktualizacja, wymiana baterii nic nie dawały. Pomogła dopiero wymiana płyty głównej. Ale podobno te modele ECS-a (nie pamiętam na jakim to chipsecie było, zamierzchłe czasy w każdym bądź razie) były dosyć awaryjne.

Gość gdzie idzie kto
gdzie setuszka idzie na sylwestra ?

Gość seti będzie sie ruchać
tylko jeszcze nie wie z kim,zalezy kto sie trafi:classic_cool:

do sylwestra daleko! jeszcze nie padla zadna propozycja;) ja sama osobiscie nie bede miala nic przeciwko samotnemu sylwestrowi z jedynka , czy polsatem;) nie wiem ktory kanal bedzie transmitowal sylwka z lodzi;)

Gość Zuzanna Ameliaa
Setka widze, ze klawiatura naprawila sie sama. Hmm ......do wieczora jeszcze sie zepsuje.

Jastrząb - Wyświetlają się bez problemu :P są ładne, tylko dlaczego wkleiłeś ich tak mało? Dzięki Alter. Jak następnym razem zacznie się to samo rozejrzę się za solidnym fachowcem. Sylwestra już tradycyjnie spędzam w domu :D Jak szwagier będzie miał jakieś ciekawe filmy to pożyczę żeby pooglądać. Jak nie to posiedzę na forum, popatrzę w tv i pójdę spać :D

[zgłoś do usunięcia] Zuzanna Ameliaa Setka widze, ze klawiatura naprawila sie sama. Hmm ......do wieczora jeszcze sie zepsuje. pisze teraz z kompa stacjonarnego nie z laptopa

Gość Zuzanna Ameliaa
Tym razem ta prawdziwa: Setunia - my sie nie znamy. Ja do Ciebie zadnych postow nie pisze. To powyzej to podszyw. Mysle , ze nie po raz pierwszy i nie ostatni. Proponuje abys nie czyatala. Nic innego nie da rady zrobic z podszywami. Nadal milego wieczoru.

''jeszcze nie padla zadna propozycja'' Alter, masz okazję być pierwszy z zaproszeniem :D ;) Z Warszawy do Setuni nie jest aż tak daleko. Pociągiem to około 1,5h

Niestety nie przewiduje żadnych podróży w Sylwestra. Mój Sylwester będzie zapewne polegał na patrzeniu na cztery ściany pokoju, ewentualnie w monitor. To i to równie przygnębiające, ale jakoś mnie nic obecnie nie bawi ;).