Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna nannnna..aa

Ważne ! Gdzie zgłosić ,ze w sklepie sprzedaja alkohol nieletnim ?

Polecane posty

Gość wystarczy straż miejska
albo policja

Gość olllllloni
w glowe sie stuknij, ich sprawa, ja jako nieletnia tez pilam a doktorat mam wiec niech kazdy sam decyduje o sobie

Gość chodzi ci pewnie o
to chyba kupilas ten doktorat, skoro nie wiesz ze to przestepstwo ;/

Gość anna nannnna..aa
Dzieki :)

Gość ghjg
wiesz nieletni i tak znajda sposob zeby alkohol kupic, moga np kogos starszego o to poprosić..

Gość antalkoholowa nudziara
Niestety jest społeczne przyzwolenie na picie przez małolaty i potem tak to już jest - zachlane społeczeństwo :( Straży Miejskiej to zgłoś i nie słuchaj debili, którzy Cię od tego odwodzą.

Gość anna nannnna..aa
własnie o to mi chodzi... moja sasiadke bil maz alkoholik i to samo...gdyby nie moja interwencja nadal by to bylo... kazdy sie zamknie za drzwiami i tylko podglada

Gość olllllloni
do osoby "chodzi ci pewnie o" - I co z tego, ze przestepstwo? Branie narkotykow i kradzieze to tez przestepstwo a cpalam i kradlam i co? Mam doktorat, a ty pewnie tylko licencjat :o zal po prostu

Gość ollloni słoma ci z butów wycho
dzi prostaczko i co z tego ze masz doktorat?? chroń mnie boziu przed taką pseudo-inteligencją 🖐️

Gość anna nannnna..aa
ktos z licencjatem wg ciebie jest gorszy od tego z doktorem ? no super...

Gość albo kryminologii
praktyczznej

Gość anna nannnna..aa
:D:D:D

Gość Jane1111111
olllllloni "do osoby "chodzi ci pewnie o" - I co z tego, ze przestepstwo? Branie narkotykow i kradzieze to tez przestepstwo a cpalam i kradlam i co? Mam doktorat, a ty pewnie tylko licencjat zal po prostu". No to też masz czym się pochwalić - myślisz, że Twoja kryminalna i degeneracyjna przeszłość komukolwiek imponuje? To nie powód do dumy, tylko do wstydu, no ale TY go nie masz. I co z tego, że masz doktorat? Ilu tępaków chodzi po tym świecie, którzy mają i doktoraty, i profesury. Tytuł wcale nie oznacza, że rzeczywiście ma się pojęcie o przedmiocie, ani tym bardziej, że zna się na praktyce, a nie tylko na teorii.

Gość Jane1111111
Przy okazji mamy tutaj Twoje przyznanie się do w/w przestępstw. Teraz wystarczy, że admin weźmie Twoje IP i zgłosi sprawę na Policję.

Gość creative,
będzie najazd na twoją chate

Gość podpuszczka
Chyba w straży miejskiej. To jest zjawisko, które sie moze nie podobać, a na pewno coś, czego prawo zabrania, więc nie rozumiem tych inwektyw pod adresem autorki. Ma podstawy zgłosić takie zachowanie , jak najbardziej

Gość gość
Moja klasa nie przejmuje się jakimiś bzdurnymi ograniczeniami. Coraz więcej osób zamawia kolekcjonerski dowód osobisty z clubcard.com.pl - szybko, łatwo i w pełni legalnie, dopóki się tym dokumentem nie wylegitymujesz. A my oczywiście tego nie robimy ;-)

Gość gość
Tutaj macie doskonały przykład - http://sklepzwhisky.pl Ludzie teraz kupują alkohol internetowo. Dlaczego? Z prostej przyczyny - przez net wychodzi taniej. I dlatego ludzie tak właśnie kupują...