Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowimypofrancusku

masturbacja

Polecane posty

Gość mowimypofrancusku

Jestem dziewicą i gdy masturbobuję się dotykając łechtaczki, zawsze mam orgazm. Chciałabym zacząć wkładać sobie palce do pochwy, ale boję się, że sobie coś uszkodzę, poza tym nie wiem gdzie wkładać, na jaką głębokość, itp. ...

ale smieszne, po co wgl piszecie jak nie dajecie poprawnych odpowiedzi. jesli stopniowo delkitanie bedziesz go wkladac na pewno nic nie uszkodzisz, jesli poczujesz jakis bol po prostu sie zatrzym i nie wkladaj dalej ;)

Gość sie zatrzym
a co syna ci wysyłają do poprawczaka?

ale ja naprawdę, wkładałam sobie palce do pochwy i raz za głęboko włożyłam i mi się lobotomia mózgu zrobiła :O od tamtej pory jestem taka głupia :O

Gość julia pipipi
nic sobie nie uszkodzisz ja wkladam spokojnie palec i nic sobie nie uszkodziłam

haha nie, mam 16 lat xd. mam miesiac na zebranie informacji co naprawde sie tam dzieje a nigdzie o tym nie pisze. to jest praca na 6 na historie, bo takie informacje ciezko jest zdobyc, autentycznych swiadkow itd.

lobotomia to taki zabieg neurochirurgiczny który powoduje że po nim człowiek jest idiotą, obecnie zakazany we wszystkich katolickich krajach, a ja kurde popieram wazektomię i lobotomię a one w naszym katolandzie są zakazane :O polska to katoland i tyle! musiałam sobie sama zrobić lobotomię :O wchodząc przez pochwę do mózgu :O