Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka taka taka

poznam geja

Polecane posty

Gość taka taka taka

jest tu jakiś gej? jestem dziewczyną i chcę poznać geja,żeby mieć z kim pogadać czasem gdzieś wyskoczyć razem,geje są ok bo są jak przyjaciółki i nie chcą seksu na pierwszym spotkaniu i są wyrozumiali

Gość tak taka taka
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość leave the day behind
Skoro szukasz geja, czyli faceta w spódnicy, to znaczy, że wciąż zależy ci na mężczyźnie, a nie na kobiecie, bo wtedy szukałabyś koleżanek. Czy nie lepiej poznać faceta, który chciałby też pogadać i gdzieś z tobą wyskoczyć lub po prostu dziewczyny, jako przyjaciółki ? Taki produkt pośredni, to chyba nie najlepszy pomysł. Ewentualnie możesz poznać jakiś ciotowatych facetów, których tu na forum całe mnóstwo ... to prawie to samo, co gej :P

Tak,zależy mi mieć właśnie mężczyzne za przyjaciela,ale spotykam się ciągle z tym że faceci od razu proponują sex, sex oczywiście rzecz naturalna,ale dla ludzi którzy się kochaja i czują coś do siebie........ gdzie znaleźć mężczyznę z którym łączyła by mnie tylko przyjaźń?

Gość leave the day behind
Wiesz, że przyjaźń z facetem, to niebezpieczna "zabawa", bo może nastąpić zauroczenie i wtedy przyjaźń pójdzie w odstawkę ;-) Gdybyś była starsza, to mógłbym być takim przyjacielem ... ale w zaistniałej sytuacji muszę ci tylko życzyć powodzenia.

Gość matio
a o czym bys chciala popgadac