Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniXxXx

Jak przyśpieszyć wzrost włosów???

Polecane posty

Gość PaniXxXx

MAcie jakieć cenne sposoby ???

Gość Między innymi
Zajść w ciążę. Rosną jak szalone, robią się mocne i lśniące :D

to fakt z ciążą :D co robić kup jakiś preparat np. silica i do tego jakiś skrzyp i witaminy szczotkuj używaj odżywki radical i czekaj

Gość Natalia :)
Po co sobie niszczyć włosy? Nie róbcie z nimi nic :) Ja również chciałam, aby moje włosy szybciej rosły bez żadnego efektu, później zaczęłam szukać w aptekach i drogeriach różnych szamponów, ale inne ekspedientki tak szczerze odradziły mi kupna jednego z danych produktów do porostu włosów, ponieważ włosy (obojętnie jak odżywione) żyją "własnym życiem" (tzn: rosną własnym tempem) :) Naprawdę, dajcie sobie czasu, a zobaczycie, jak szybko Wasze włosy rosną BEZ efektów specjalnych odżywek czy co gorsza - tabletek :) Pozdrawiam :)

Gość boooooola
podobno szczotki z wlosiem z dzika maja dobry wplyw na wlosy.sama jeszcze nie probowalam,,ale tak slyszalam

Gość krecona ona
ja mam krecone wlosy jak umyje i nie wezme na pianke to mam szope zamiast wlosow...i wydaje mi sie ze wogole nie rosna nie scinam ich nigdy no ewentualnie podcinam koncowki....i co?? i dupa za przeproszeniem wiec podpinam sie pod pytanie zdesperowanej co zrobic aby wlosy szybciej rosly??? pomozcie Nam!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis :)