Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instruktorka aerobiku

skad mam wiedziec, czy nadaje sie na isntruktorke aerobiku?

Polecane posty

kocham to robic, kocham cwiczyc w grupie, po prostu ta forma ruchu lezy mi jak najbardziej. jestem ogolnie dobra, mam koordynacje ruchowa, szybko lapie kroki, ale wiadomo i czasami sie myle i jednak bez instruktoraa tez jest inaczej, gdybym np miala prowadzic sama, to pewnie nie bylabym juz tak dobra. no wlasnie. czy ryzykowac?a ,moze sie do tego nie nadaje? czy ktos jest instruktorem i moglby ze mna porozmawiac?

Gość hlopoaaki
no własnie, trudno powiedziec tylko po tym, ze lubisz to robic, ze masz kondycje itd, bo potem rzeczywistosc i praca z ludzmi niektórych przerasta...dobrze byłoby pogadac z instrutorką lub instruktorem ktory prowadzi zajęcia...niech ci doradzi, bo ja znam wiele osób ktore zrobiły kursy- czasami nie weim jakim cudem- a potem?....po paru treningach przed lustrem z grupa ludzi za soba stwierdzaja ze jednak to nie dla niech..lepiej przemyśl, nim wydasz pieniądze na kurs

no wlasnie, nie chce zrobic kursu a pozniej pluc sobie w brode, z drugiej strony boje sie, ze tylk moj strach mnie ogranicza, a tak po przeszkoleniu dalabym rade. musialabym to sprawdzic, bo samo myslenie niewiele mi pomoze:P

Gość hlopoaaki
no mysle ze myslenie nie moze ci zaszkodzic:p

Gość hlopoaaki
...a moze pomoc

ale ja o tym mysle juz od pewnego czasu i tylko mysle, bo niewiele z moich watpliwosci jestem w ten sposob rozwiazac:)

Gość hlopoaaki
wiesz co, odpowiedz sobie na pytanie- czy jestes otwarta, komunikatywna....praca instruktora to nie tylko kondycja i chec ćwiczenia...zastanow sie czy w miarę dobrze słyszysz muzyke? czy masz pasję, charyzme, czy bedziesz umiała mobilizowac grupe do cwiczen? sa rózni ludzie i uwierz mi rózni klienci....i czasami jest ciezko...

Gość Lynch nie reżyser
Kurs instruktora ma cie nauczyć tego zawodu! Tak jak idąc na kurs prawa jazdy nie musisz umieć prowadzić.

Gość hlopoaaki
znam co najmniej 5 osób, które po skonczonym kursie uswiadamia sobie, ze to jednak nie to...uwierz mi, to nie kurs prawa jazdy- jezdzic autem mozna super, bardzo dobrze lub tylko dobrze..to słuzy nam. A jesli ty nie bedziesz świetna instruktorką to klienci sie nie pojawią

wlasnie lubie pracowac z ludzmi, chcoc nie ukrywam, ze jestem troche niesmiala i brakuje mi pewnosci siebie. a jednak tu mam przewodniczyc grupie, musze wiedziec co robie. zauwazylam, ze instruktorzy, to przewaznie sine osobowosci, ja raczej taka nie jestem:O ale jestem przyjaznie nastawiona do ludzi i z drugiej strony, jelsi chodzi o taki powierzchowny kontakt, to czuje sie pewnie,sama nie wiem.

Gość hlopoaaki
no dokladnie jest tak jak mówisz, to przewaznie mocne osoby, silne osobowości, choc z pozoru zawód ten wydaje sie dosc łatwy i atrakcyjny pod wieloma względami...poki nie spóbujesz, nie bedziesz wiedziec czy sie nadajesz:)- jesli jestes zdeterminowana by to robic to zrob najpierw kurs, jeden z najtanszych jakie znajdziesz a potem spórbuj poprowadzic zajęcia. Potem mozesz sie szkolic, na co raz to lepszych kursach.pozdrawiam