Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiebieskaNimfa

Cholera mnie zaraz weźmie

Polecane posty

Gość NiebieskaNimfa

Kuźwa czemu ja mam tak pod górke.. czekam na faceta który ma mnie gdziesz, któy potrafi tylko pieprzyć o życiu, o uczuciu, ale nic więcej nie robi. Tylko się użala , jakie to życie jest beznadziejne, a zę jak kochac to tylko do grobowej deski , a ze w dzisiejszych czasach nie ma juz pieknej miłość...a że tylko praca.. Cholera! i tak gada - że jestem jego największa miłości, ze zadnej kobiety nie chce.. ale nic nie robi tylko sie bawi i pogrywa... kurde ;(

A co ma robić ? Może nie może znaleźć pracy. Jak ci nie odpowiada to że jest romantyczny, to znajdź sobie sponsora. Wtedy nie będzie gadania, tylko od razu dostaniesz kasę do ręki.

Gość NiebieskaNimfa
jakiej kuźwa pracy ??? co ma tu praca do rzeczy.. on ma prace:/ i tylko tą pracą chyba zyje ...wrrrrr:[ mam już dość Kultura - z Nimfy to ja mam wiecej niz ty:/

No a Ty wylewasz zale na forum. Zescie sie dobrze dobrali. Ty mu nie mowisz co myslisz, a on Ci zrzedzi. To rokuje na udane malzenstwo :D

i tu nie chodzi o to ze jest romatyczny - tylko mi zawraca glowe a ja chce zeby w koncu se jakos zdeklarowal -: "Tak Madziu - badźmy razem" albo " Nie MAADZIU, MAM CIE GDZIES"