Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

pomożcie

Polecane posty

czy uzywanie pasa wibrujacego daje jakies efekty ? bardziej chodzi mi o to czy mozna przez uzywanie go schudnac?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Ja się wibruję na brzuchu + do tego brzuch smaruje rozgrzewającym wyszczuplającym serum i mam płaszczy brzuch, bo nie wchodziłam w żadne gacie, a teraz zaś mogę nosić stare spdonie

a przy tym miałaś jakaś dietę, ćwiczyłaś lub tym podobne?

Nie jadłam słodyczy :)

bo chcę go kupć , bo mam dosyc duzy brzuch ;/ i chciałabym zeby mniejszy chociaz był o jakies 5cm. ale nie wiem czy to realne? mierze 164 i waze pewnie z 65kilo ;/ zle sie z tym czuje; / dodam ze malo jem bo dwa razy dziennie ;/ cwiczyc nie mam czasu :( nie wiem co mam robić, dodam tez ze mam straszne boczki ;/

Ja mam 163 i 63 kg :( od jutra poważnie biorę się za siebie. Ten pas to fajna rzecz moim zdaniem.

to jest najgorsze,ze czym mniej jem to tym bardziej tyje ;/ no ja tez musze sie wziasc za siebiei kupic ten pas,jak bedzie juz pas t juz konkretnie musze sie ogarnac

i po huj sie podszywasz ?

nie wierz w takie cuda :) jak sama nie zaczniesz ćwiczyć, to nikt za Ciebie tego nie zrobi ;) zacznij trenować i zainwestuj w odpowiednie suplementy (w hellhound coś można dobrać), od siebie polecam pływanie - chyba najprzyjemniejsza forma aktywności fizycznej.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
wypowie się ktos jeszcze na ten temat ??

Gość prosisz i masz .
cyt.:zacznij trenować i zainwestuj w odpowiednie suplementy (w hellhound coś można dobrać), od siebie polecam pływanie - chyba najprzyjemniejsza forma aktywności fizycznej. Owszem, pływanie jest na 1-szym miejscu, gdyż nie obciąża stawów, ale grzybica, brodawczak, reumatyzm, przeziębienia, koszt, więc moim zdaniem, najlepszy jest rower górski na "ostrym trybie". Ale sam wysiłek to za mało, należy spełnić w kolejności takie warunki: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny na poziomie potu i tu rower górski 3.higiena 4. pozytywne nastawienie psychiczne 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn Szczegóły można znaleźć w necie pod hasłem: vademecum zdrowia jak żyć żeby żyć

Gość prosisz i masz .
Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, normalny wygląd, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod ww. linkiem 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263