Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

willsonn

Stały aparat na zęby Bydgoszcz

Polecane posty

do =>jeżeli bardzo zależy Ci na - po zdjęciu mojego aparatu nie musiałam leczyc zębów tylko wymienić dwie plomby (odsłoniły sie w chwili wyprostowania stłoczenia i widać było niedoskonałości). W moim wypadku zastosowanie aparatu ruchomego nigdy nie przyniosłoby rezultatów. Leczenie aparatem ruchomym nie niesie za sobą takiego powodzenia jak aparatem stałym. Niestety ....

Gość jeżeli bardzo zależy Ci na
ha ha i ile bierze ortodonta za wizytę kontrolną ? ;) spojrzy , tam dognie, tu zegnie :P byznes is byznes 😴

Gość lysaniedlugo
no comment ;D

Gość lysaniedlugo
takie zycie za stomatologa tez sie buli , to ja czekam na jakies foty twojej pacjentki z pieknym usmiechem po noszeniu aparatu :) skoro w tym robisz powinnas/nes dobrze wiedziec nie wiekszosc wad nie ma szans na wyleczenie zdejmowanym...

1400zł kurwa ja nie wiem co tak tanio ja robiłam obok Gdańska i dałam 2000zł za zwykły jeden łuk :O:O i to półtora roku temu 4000 sam aparat a gdzie zdjęcia i leczenie co prawda lecze zęby w Uk i kurwa razem wydam z 15 tys zł ,ale to z leczeniem dentystycznym itd... co jak co ,ale 2000tys za łuk czuję się oszukana

Gość lysaniedlugo
w bydzi tez mozna tak drogo zaplacic :) chyba nie sprawdzilas dokladnie :P

Niecierpek, no cud po prostu :classic_cool: . Grunt, że zadowolona jesteś , klient nasz pan , ale gwarantuję Ci, że o parę tysięcy przepłaciłaś. :P Dla ortodonty założenie stałego to czysty zysk ,znacznie większy niż przy zdejmowanym .

lysaniedlugo, a co Ty higienistą Pani Majewskiej jesteś? :P

higienistką :P

Ja szukałam w okolicy gdzie mieszkałam wPL w GD było jeszcze więcej a koleżanka poleciła mi Pruszcz GD i było taniej niż w GD .Przyleciałam do PL tylko na 3 dni i musiałam to szybko załatwić a chciałam już mieć założony

Autorko mojej koleżanki córka miała zakładany aparat właśnie w Bydgoszczy ząbki ma pierwsza klasa mogę się spytać koleżanki gdzie dokładnie,ale daj mi gg to ci napisze jutro jak spotkam ją w pracy spytam się

Gość lysaniedlugo
a ty głupiomądrym prawiczkiem? spadam spac głowa mnie boli od tych smiesznych argumentów...

a nie próbowałaś na stomatologię... lysaniedlugo ? I jakim głupiomadrym ?:P tak jest :P ciesz się że innych rzeczy nie wiesz o stomatologach , protetykach :P złapałabyś się za głowę 😴 Twoje argumenty przemawiające :classic_cool:

Właśnie dzwonilam do Pani Majewskiej i pierwszy wolny termin to 18 STYCZNIA!!!