Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinka00

mrowienie pochwy

Polecane posty

Gość Alinka00

juz 2 dzien czuje takie mrowienie skóry łona i warg s większych, ciężko to opisać ale mniej wiecej chodzi o to że skora tam jest nadwrażliwa, nie jest to ból ale dyskomfortowe uczucie, ma ktos rade?

a masz zaczerwieniona skore tam? ja niedawno bralam dosc dlugo antybiotyk , jak skonczylam mialam dziwne uczucie , jakbym miala tam nadwrazliwa skore (cos jakbym tam cos obtarla, czulam to przy kazdym kroku, chu*owe uczucie) . nic mnie nie swedzialo, ale w koncu poszlam do gina, i okazalo sie ze grzybica:O czyli nie zawsze grzybica oznacza swedzenie i serkowate uplawy...

Gość Alinka00
dzieki za odzew,, na szczescie w srodku wszystko okej tz 0 swedzenia, jakis dziwnych zapachow, wydzielin, nie mam żadnego zaczerwienia, nie wiem czy to skóra czy to coś w środku, w kazdym razie chodzi nadwrażliwość łona i w.warg z boku, przekichane nawet z męzem nie moge sie poprzytulac

Gość Alinka00
a sorry mi chyba poszla ta nadwrazliwosc na oczy zupelnie zle odczytalam twoja wiadomosc, no to skoro grzybica nie = sie z uplawami i swedzeniem to znajac mojego zyciowego pecha, to pewnie ja mam hah!, dzieki jeszcze raz za odzew

Gość Alinka00
misiura dzieki za wspaniala rade, ze tez sama na to nie wpadlam

hmm, ale wiesz co, grzybica raczej nie dotyczy lona i warg wiekszych, odczuwalabys to raczej bardziej w srodku - czyli wargi mniejsze. moze masz jakas alergie na proszek i odczuwasz te objawy w tych miejscach gdzie bielizna styka sie ze skora?

Gość mausi8
Proszę o szybki odzew mam mrowienie na łonie, bolące brodawki i głuchy, ale lekki ból w podbrzuszu, co to może oznaczać. Z góry dziękuję :)

Gość gość
Ja mialam zapalenie pecherza bralam antybiottki i pp tym czasie również odczywam takie mrowienie. Bylam u gienkologa i wszystko w porządku. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić :(