Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozecieMnie zlinczowac hheh44

nie chcijce miec dzieci to nic fajnego

Polecane posty

mam dziecko ale jakbym mogla cofnac czas NIGDY W ZYCIU swiadomie nie zdecydowalabym sie .Nie widze przyjemnosci z posiadania dziecka ,ciagle problemy ,robota i robota,zmartwienia... jak jest w okresie niemowlecym to jak roslinka ,trzeba przebierac,karmic,znosic placze,nie wyspiac sie i odizolowac od swiata.Jako matka jestes robotem do zaspokajania potrzeb dziecka ,twoje potrzeby sie nie licza .Mozesz byc chora,niewyspana,zmeczona ale jak dziecko wymaga opieki musisz zapierdalac.. Pozniej zaczyna chodzic trzeba pilnowac,edukaowac...i sie wkurwiac brzydko mowiac..jak juz dobrze mowi i jest zle na ciebie to ci powie ze cie nie nawidzi..bardzo milo uslyszec od dziecka ze ma cie w dupie kiedy ty zapierdalasz przy nim jak pojebana. Co przyjemnego w tych kupkach ,pampersach,gownach,zygach,nieprzespanych nocach..pol biedy jak zdowe a jak chore?lekarz ,martwienie sie,znowu latanie przy dziecku..makabra jednym slowem....ehhh nie piszcie ze nie doroslam do dziecka -nie chcialam ale musialam dorsnac wkoncu robie to co musze ,spelniam swoj obowiazek ,ale uwazam ze ludzie ktorzy dzieci nie maja maja 99% mniej zmartwien ,szczesliwsze i bardziej urozmaicone zycie niz uzeranie sie z bahorami

Gość leave the day behind
Popieram.

Gość blę27
i dlatego ja nie chce dzieci

Gość brzuchatka5678
A kto ci zgredo poda szklanke wody jak bedziesz stara i chora zastanów sie co piszesz wspołczuje twojemu dziecku takiej matki bosh!!1

Gość blę27
brzuchatka---> to po to rodziłas dziecko zeby na starość miec słuzącego? :O....to twojemu dziecku trzeba współczuc takiej matki

"to po to rodziłas dziecko zeby na starość miec słuzącego? ....to twojemu dziecku trzeba współczuc takiej matki" Popieram :D

Jak możesz pisać takie rzeczy o swoim dziecku! Ja mam cztery córki i nie wyobrażam sobie życia bez nich. Żal mi Ciebie a jeszcze bardziej Twojego dziecka że ma taka pojebana matke 🖐️

no dokladnie ,nigdy nie masz pewnosci czy dziecko na starosc ci pomoze czy nie oleje ,ja nie mysle o starosci ktorej zreszta moge nie dozyc;) heh ,co ma byc to bedzie.Kocham swoje dziecko ,ale nie jestem zaklamana i nie bede mowic tak jak wspaniale jest miec dziecko i zero problemow z tym zwiazanych .Trzeba spojrzec prawdzie w oczy jak lubisz "się umęczać" to rodz dzieci ile wlezie ,ja na drugie sie nie zdecyduje chociazby mi miliony dawali;)

Gość a ja chce ale na razie nie mog
e :(

"[zgłoś do usunięcia] Lady Pretensja Jak możesz pisać takie rzeczy o swoim dziecku! Ja mam cztery córki i nie wyobrażam sobie życia bez nich" no i co z tego wynika? a autorka ma jedno dziecko i macierzynstwo jej nie bawi - jesli lubisz dzieci to moze miec i 12-tke - tylko co to ma wspolnego z tematem - czy tylko piszesz tak bo lubiesz - nawet jesli nie masz nic w temacie do powiedzenia. mnie liczba twoich dzieci ani grzeje ani ziebi np.

Gość brzuchatka5678
Ja tez niechcialam miec dzieci ale jak juz sie pojawily na swiecie to niewyobrazam sobie zycia bez nich mimo to ze mam takie same problemy tez mnie denerwuja i jest mi ciezko ale nie zaluje ze je mam

Jak hipokrytko mozesz pisac ze kochasz swoje dziecko skoro piszesz,cytuje-"mam dziecko ale jakbym mogla cofnac czas NIGDY W ZYCIU swiadomie nie zdecydowalabym sie .Nie widze przyjemnosci z posiadania dziecka ,ciagle problemy ,robota i robota,zmartwienia" Nosz kurwa,czy tak pisze kochajaca matka??????????

Gość orzeszkiwmiodzie
a ja.. ech :( ale nic to :)

Gość też
No niestety właśnie tak postrzegam posiadanie dzieci... I zastanawiam się, czy osławiona "radość z obserwowania rozwoju dziecka" to wszystko wynagradza :o

Po prostu nie każda kobieta ma instynkt macierzyński i tyle autorka i tak nie jest zła bo nie jedna by takie dziecko wyskrobała lub oddała w huj gdzie kolwiek

Gość blę27
jak ktos nie chce dzieci to robi wszystko zeby ich nie miec i po prostu ich nie ma....

"że ma taka poj**ana matke" To ty jesteś pojebana egoistka, bo nie potrafisz zrozumieć, że są kobiety, które myślą inaczej od ciebie. Pewnie każdy, kto nie chce mieć dzieci jest dla ciebie pojebany. Zdjęcia wszystkich swoich córek już na NK umieściłaś ?

lady pretensja chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem ,czynnosci jakie trzeba wykonywac przy dziecku np.ubieranie,karmienie,wysadzanie,zabawianie itp mnie poprostu nie bawia-nie sprawiaja przyjemnosci,sa dla mnie z lekka meczace?? rozumiemsz ?czy po tych 4 porodach usuneli ci mozg przypadkowo?;)

Gość też
Taaa... chyba że mąż chce mieć, a ty się zastanawiasz, że może w końcu i tobie się zechce...

"Lady Pretensja ROR a mnie ni grzeje ni ziebi co do mnie piszesz " walsnie ze cie moje wypowiedzi grzeja;-) inaczej bys na nie nie odpowiadala;-) a ja nie piosze do ciebie - tylko do innych uzytkownikow - tylko komentujac twoja wypowiedz - zalosne ze nie zalapalas;-)

Gość nie ma to jak kulturalna
dyskusja, dorosli ludzie :O :O :O

plodzenie dziecka bo maz chce (albo niedaj boze rodzice, sasiadki czy pani z warzywniaka) jest.......mocno niedojrzale;(((

Gość ;JHVV;JV;LJH
Lady Pretensja, ty dzieciorobie spadaj stad!!!

Gość blę27
ja uprzedziłam męża długo przed slubem ze dzieci nie chce miec i mąż sie na to zgodził i jest ok...a mi się na 100% nie odwidzi

u nas byla wpadka ,inaczej to sobie wyobrazalam ,nie wiedzialam ze moze byc tak ciezko ..tymbardziej ze w domu gdzie mieszkalam z rodzicami -mialam pod nos jedzenie,wyprane,wysprzatane,wysypianie sie do ktorej sie chce...wszystko na tacy a tu bach..nagle wszystko na twojej glowie oj nie da sie co ukryc -to jak zimny prysznic :)

ble27 - wszystko zalezy od umowy miedzy dwojgiem doroslych ludzi - nikt nikogo do niczego nie zmusza. Ty np.nie chcesz miec dzieci i znalazlas partnera z ktorym realizujesz swoja wizje przyszlosci. osobiscie znam sporo mezczyzn kt nie chca miec dzieci - mowi o swiadomym wyborze (nieuwarunkowanym np. przyczynami materialnymi)