Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozecieMnie zlinczowac hheh44

nie chcijce miec dzieci to nic fajnego

Polecane posty

Gość Liliowaroza
a mi sie wydaje ze to prowokacja i ze autorka to niejaka Zakłopotana :D

Gość matki polki
brawo dla autorki.ma racje kobita

Gość wybierz sobie lepiej
do Lady Pretensja:MOZE NASTEPNY BEDZIE SYN PROBUJ DALEJ;-)

Gość też
ROR --> chodzi o to, że w małżeństwie wypada brać pod uwagę pragnienia obojga :) blę27 --> ja też uprzedziłam, ale mąż ma nadzieję, że w pewnym momencie zapragnę je mieć. Tyle tylko, że mam już 34 lata i jakoś ani widu, ani słychu takiej chęci u mnie.

Autorko a Ty zachodząca w ciaze co myslalas-ze pobawisz sie chwile dzieckiem a potem fruuuu na dyskoteke?:O Dziecko to obowiazek,wyrzeczenia tak więc z glowa trzeba podejsc do macierzynstwa.Ja nie twierdze ze z wychowywania dzieci sa same przyjemnosci-sa tez nieprzespane noce,chwile zalamania ale ja w przeciwienstwie do ciebie DOJRZALAM do macierzynstwa i nigdy w zyciu nie napisalabym ze gdybym mogla cofnac czas nigdy nie zdecydowalabym sie na dzieci:OProponuje Tobie,kiedy Twoje dziecko bedzie na tyle duze zeby juz rozumialo co niektore rzeczy,zebys mu powiedziala-wiesz,mamusia Cie nie chciala i gdybym mogla cofnac czas,chcialabym zebys zniknąl/zniknęla.Ciekawe czy bedzie mu fajnie slyszac takie slowa od matki... Mozecie na mnie psy wieszac-nie rusza mnie to.Spadam stad bo same gimgówna tu piszą, co o zyciu gówno wiedzą 🖐️

Gość blę27
ror--> no własnie..o takich sprawach rozmawia sie przed slubem...ja ''prosto z mostu'' powiedziałam ze dzieci nie chce miec i jezeli mu zalezy na tym aby miec to musimy sie rozstać....mąż stwierdziła ze ja jestem dla niego wazniejsza niz chec posiadania dziecka....jestesmy ponad 7 lat po slubie i wszystko jest super

"też ROR --> chodzi o to, że w małżeństwie wypada brać pod uwagę pragnienia obojga blę27 --> ja też uprzedziłam, ale mąż ma nadzieję, że w pewnym momencie zapragnę je mieć. Tyle tylko, że mam już 34 lata i jakoś ani widu, ani słychu takiej chęci u mnie" ja definiuje malzenstwo jako subiektywny uklad miedzy dwojgiem doroslych kochajacych sie osob kt same decycuja o tym czego chca a nastepnie wspolnie to realizuja

madrzy ludzie:) ale madry polak..hehe nie dokoncze ,ja juz nie mam wyboru trzeba sie poprostu pogodzic ztym i tyle:) ja swojemu dziecku krzywdy nie zrobie,doloze wszelkich staran zeby bylo szczesliwe i wykrztalcone..wiadomo zaden rodzic nie chce zle dla swojego dziecka :).

"Mozecie na mnie psy wieszac-nie rusza mnie to.Spadam stad bo same gimgówna tu piszą, co o zyciu gówno wiedzą " kochanie wez cos na uspokojenie;-)

Gość blę27
ale mi sie srać chce chyba rodze

Gość mysle ze dziecko autorki
jest jeszcze bardzo male, z takim dzieckiem jest maly kontakt , jest nieciekawie i mecząco. Im starsze dzicko tym fajniej. Ja gdybym mogla czas na pewno urodzilabym dzieci ( mam dwoje) a kto wie, moze wiecej. Im starsze dzieci , tym macierzyństwo bardziej mi sie podobało, najciekawiej jest teraz, gdy dzieci dorosły. Mysle,ze kiedy Twoje dziecko bedzie wieksze, zmienisz zdanie. Dzieci sa nudnawe i meczace przez rok, moze 3 lata, a przez kolejne 60!!!! lat jest ok, wiec w sumie warto.

Gość leave the day behind
"Spadam stad bo same gimgówna tu piszą" Pisały ... już sobie poszły 🖐️

Gość do leave the day behind
Jesteś kobietą czy mężczyzną?

"W Y K S Z T A L C I Ć się pisze" Pisze się W Y K S Z T A Ł C I Ć !!! ... Miałaś już sobie iść, więc spierdalaj w podskokach.

taaa ktoś ma inne zdanie niz matki to zaraz jest gimgównem :O:O:O... niektóre matki przerazają :o

ble27 - ludzie nieszczesliwi nie moga zrozumiec odmiennego pkt widzenia. ci kt sa szczesliwi ze swoimi wyborami nie wyzloszczaja sie anonimowo na forum ze inni wybrali co innego;-)

to jest jak z moherami jakas sekta ,wszystkim chca oczy zaczerniac ze macierzynstwo to jak w reklamie dziecko wszystko pieknie zjada,usmiecha sie i grzecznie idzie spac o ktorej my chcemy a rzeczywistosc bywa brutalna ,ludzi trzeba uswiadamiac o realich..

wy bezplodne rozgoryczone rury z was tyle wam powiem macie jakies kompleksy i tyle pewnie wasz gah niemoze sie spuscic na wasze wstretne tylki i dlatego jeszcze nie zaciazyly

"[zgłoś do usunięcia] Lady Pretensja Pójde kiedy bede chciala a nie kiedy wielkie NIC mi bedzie mówilo " tak ci sie tylko wydaje - jestes tak przewidywalna jak pewnie twoje 4 corcie;-)

Gość Kicia :)
Lady Pretensja dobre :P Autorko ciekawe jak byś się czuła gdyby Twoja matka przekonywałaby wszystkich do nieposiadania dzieci na Twoim przykładzie? Jeśli masz takie podejście do własnego dziecka, to nie dziw się, że Ci mówi, że Cię nienawidzi :/

Ja nie obrażam-ja sie wypowiadam w temacie.Zauwaz ze to ja jestem obrazana.A za co?Za to ze mam cztery córki :) Chyba naprawde czas odejsc z kaffe bo nie ma juz wartosciowych ludzi z ktorymi mozna popisac... Przeraza mnie fakt,ze Ci ktorzy sie wypowiadaja beda za 15-20 lat rzadzic naszym krajem:OSodoma i Gomora... Dobrej nocy zycze wszystkim 🖐️

"leave the day behind wy bezplodne rozgoryczone rury z was tyle wam powiem macie jakies kompleksy i tyle pewnie wasz gah niemoze sie spuscic na wasze wstretne tylki i dlatego jeszcze nie zaciazyly " no to mnie rozgryzlas;-)))))))))))))))) dobrze ze ty jestes rozplodowa, bez kompleksow a "gah" z latwoscia "spuszcza" sie w twoj peikny "tylek" po czym ty szczesliwie uzywasz krocza do wyparcia glowy dziecka na swiat;-))))