Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaaaa jednaaaaaa

informowanie rodziny o zareczynach

Polecane posty

Gość takaaaaa jednaaaaaa

rodzice juz wiedza...jutro jade do mojej rodziny...on nalega zebym zdjela pierscionek bo chce pozniej dojechac i jakos razem powiedziec...mowie ze ok razem powiemy ale ze nie chce juz pierscionka zdjemowac...zdejmowalam orzed tym jak rodzice mieli sie dowiedziec a teraz oni juz wiedza a to bylo najwazniejsze...

Gość nic sie nie stanie jak poczeka
sz, widocznie to wazne dla niego

Gość a widział ktoś zrównoważoną
Ja bym zdjęła pierścionek ( według życzenia ) i oddała go chłopakowi. Więcej już by go na moim palcu nie zobaczył ;p

Gość taaaaaakaa jdnaaaaaaaa
dlaczego bys zdjela oddala??

Gość matacz ,,,...
JAKIS głupi pomysł ! tobie sie oswiadczył ! dajac pierscionek , rodziców ma poprosic o twoją reke ! to zą zareczyny ! nie musisz zdejmowac pierscionka , on musi miec bukiet dla "tesciowej"

Gość takaaaaa jednaaaaaa
no rodzicow juz prosil o moja reke...chodzi teraz o to ze przed dziadkami i ciociami tez chce razem oznajmic poprostu...a ze ja bede tam wczesniej kilka godzina to on mowi ze mam zdjac pierscionek...bo co bedzie jak zauwaza i sie spytaja...

Gość bez sensu - 10 razy sie bedzie
oswiadczal? poza tym co to za pomysl z ta szopka? :O trzeba cala wies zjechac i sie pierscionkiem pochwalic?

:o Żadnych pierścionków nigdy nie nosiłaś? :o Pierścionek na palcu musi od razu oznaczać zaręczynowy?

Gość matacz ,,,...
o rany co za cwok , ogloszenia do wyklejenia na slupach ma ?

Gość takaaaaa jednaaaaaa
nie cce sie odswiadczc tylko poprostu poinformowac korzystajac z okazji ze ja tam bede...

Gość matacz ,,,...
poinformowal kogo trzeba ! tyle , reszta to daje sie na zapowiedzi - puknij go w czoło , moze zmadrzeje

A czy przypadkiem rodzice już nie poinformowali rodziny? U mnie to było tak, że mama w rozmowach telefonicznych wspominała, że bierzemy ślub, a my potem jeździliśmy z zaproszeniami i tyle :o

Gość takaaaaa jednaaaaaa
czyli wy nie widzicie nic w tym zlego zenym ten pierscionek miala a jak on chce pozniej dojechac to ok pozniej razem powiemy...a nawet jak rodzina sie wczesniej dowie to nic sie nie stanie...bo on stwierdzil ze skoro dowiedza sie byc moze wczesniej to nie ma po co sie spieszyc zeby dzisiaj tam przyjechal....

Gość takaaaaa jednaaaaaa
nie....z racji tego ze oswiadczyny byly kilka dni temu a ja z rodzicami jade dzisiaj do rodziny...moi rodzice sami powiedziali ze moj narzeczony ma pozniej dojechac do nas poprostu(bo wczesniej z nami nie moze jechac)

Gość matacz ,,,...
pisz ze skladniej bo do dupy to twe pisanie