Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in demand....

no i wyszlo ze jednak blachara......

Polecane posty

Gość in demand....

poznalem pewna dziewczyne na jednej imprezie ktora byla ze 2 tyg . temu . ona jakims sposobem dostala moj numer tel i bardzo nalegala na spotakanie ( czytaj .randke) ,pomyslalem a co mi tam zalezy . wiec w sobote mielismy isc razem do knajpy ,ale tak na wszelki wyapdek chcialem sprawdzic czy dziewczyna czasem nie jest blachara.... pozyczylem samochod od wujka- Polonez 1997 - czerwony i CD od mojej siostry- Backstreet Boys taka czerwona no i pojechalem po nia. mina miala nie za ciekawa jak mnie zoabczyla a jak wrzucilem muze to tez lekko sie skrzywila ,jednak gadalo nam sie naparwde super ,az sie zdziwilem mimo to jak na razie zero odzewu z jej strony .................

Gość hehe kawa.... tak
może to nie przez poldka tylko przez BSboys :D

Gość blaha.ra
siary jej tylko narobiles... w ogole masz swoja fure?

Gość ParisHiltonIBillKlinton
no z tym bekstiitbojs przesadziłeś i w ogóle mysle ,że to PROWO ! ale fakt jest taki,że blachary jeszcze istnieją czasy się zmieniają ale one nie !!! :D

Gość in demand....
moze i wstyd sie przyzanc ale wiecei co mi sie nawet niektore piosenki z tej plyty podobaly :classic_cool: niestety siostra nie sluchala nigdy Kelly Family wiec nie mialem wyjscia...... swoje auto mam i dlatego specjlanie pozyczylem od wujka - a poldek start moze iejst ale czysciutki , wujek co tydzien w sobote po poluydniu go czysci dokladnie zeby ladnie na niedziele wygladal do kosciola....

Gość blaha.ra
a jaka masz fure?

Gość jmmjuj
prowokacja niezla ale jak juz chciales czy blachara jest to wystarczylo tylko podejchac polonezem bo teraz moze faktycznie muza przewazyla :D

Gość in demand....
audi A6

Gość in demand....
moze rzeczywsice bsboys to byl za duzo na jeden raz. moglem najpierw pojechac polonezem , nastepnym razem moim samochodem i wetedy dopiero wlaczyc bsboys.........nie pomyslalem...

Gość ...ot...co....
moim zdaniem to nie blachara, po prostu uznala cie za buraka i tyle. ja bym sie z toba tez nie chciala umawiac gdybys zarzucil w samochodzie backstreet boys

Gość AnnMakwi
A czemu odzew ma być z jej strony? To Ty jako facet powinieneś się teraz odezwać pierwszy, a nie czakać aż ona to zrobi! Może wcale nie chodzić ani o samochód, ani o Boysów (no z Boysami przesadziłeś trochę :D ) , ale o to, że ona już zrobiła pierwszy krok i teraz kolej na Ciebie! Co Ty chcesz, zeby dziewczzyna cały czas zabiegała o Ciebie???? To, że pierwsza nalegała na spotkanie to już bardzo dużo, teraz mała szansa, że będzie prosic o kolejne, bo to.... przecież to mężczyźni starają sie o kobiety, a nie na odwrót. Co z Ciebie za facet? Jeśli Ci się podoba to zadzwoń, jeśli nie to nie. Założę się, że to nie ejst kwestaia tego, czy ona jest blacharą, czy nie jest, lecz tego, że dziewczyna nie będzie cały czas zabiegać o faceta.... nawet jeśli jej się bardzo podoba!

to przez muze , muzyka jakiej sluchamy wiele mówi o poziomie umysłowym ( choć pewnie są wyjątki )

germanotta-> to wychodzi ,że ty pewnie słuchasz odgłosów piły tarczowej z tartaku bo takie głupoty piszesz :o ps. kliknij link w mojej stopce , jaki mam poziom umysłowy :classic_cool:???

Gość Johny Canada
tez kiedys sie jedna do mnie przyyczepiła za cholere nie moglem sie od niej uwolnic az jednego razu powiedzialem ze kupilem auto faktycznie kupilem 7 letnego merola ale jej nie powiedzialem jakiej marki auto kupilem i wpadlem na pomysł pozyczylem 22 letnego od wujka skode favorit na chodzie i zaprosilem moja na przejadzke moim niby nowym autkiem te skodzina wyobrazcie sobie jak zajechałem jaka ona miała mine pojechalismy tez do znajomych tą skoda to wcale sie nie odzywala na koniec powiedziala ze ona nie bedzie czyms takim jezdzic a ja mialem radoche no i przestala sie do mnie odzywac no i nasza znajomosc sie zakonczyla dopiero jak dowiedzia sie ze mam mercedesa to próbowala odnowic nasza znajomosc a ja ja olałem to widac ze to byla typowa blachara

Gość Pani prezes Aga
Wolalabym jezdzic pksem niz polonezem....

Gość dsfgfzdh
Popłakałam się ze śmiechu :D. Pewnie, to prowo, ale jeśli nie, to jestem wręcz pewna, że BB to już było dla niej za dużo :D. Próbowałam sobie wyobrazić siebie w tak absurdalnej sytuacji i stwierdzam, że popłakałabym się ze śmiechu już na miejscu w tym aucie :D.

Gość cco zza pomysły mzcie
tez wydaje mi się, że błąd był w muzyce. na Kelly family by pewnie poleciała:D hHA durna prowokacja i tyle.

Gość dsfgfzdh
Nie taka durna, bo nawet śmieszna :D.

a ja mysle ,ze to nie ona jet blachara tylko z Toba jest cos nie tak.. no i audi ten sam typ co mercedes i beema,nosisz dresy czy skore?lancuch ?sluchasz hmm..polskiego rapu?czy bede bral Cie w aucie?

Gość ParisHiltonIBillKlinton
ja bym kazała się zatrzymac i wezwała taxi :D