Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwexgr gcr

WRÓŻBA Z OBRĄCZKĄ/PIERSCIONKIEM O WIEKU WYJSCIA ZA MĄŻ

Polecane posty

Gość rwexgr gcr

czy ona się sprawdza? Bo mnie wyszło 22 lata, a powtarzałam to 4 razy i za kazdym wychodziło 22 lata, potem obraczka juz nie stukała o szklankę. Nie wiecie moze, czy to sie sprawdza?

Gość kozibonk
zrob rodzicom to zobaczysz

Gość nie jest zawsze obustronna
ja robilam, ale tak dla zabawy, watpie w sprawdzalnosc tej wrozby. mam 22 lata, wyszlo mi, ze wyjde w wieku 26-27 lat, sprawdzilam imie przyszlego meza, oczywiscie wyszedl mi ten, co aktualnie mi sie podoba i nawet jego nazwisko, chcoiaz dalabym sobie cos tam uciac, ze reka nie ruszalam.wiec jak silna jest nasza podswiadomosc.:D a coby sprawdzic, czy wrozba nie klamie, zapytalama sie ktorego sie urodzil(nie wiem tego), wiec to bedzie miarodajne, jelsi sie okaze, ze dobzre wystukalo date, ktorej ja nie znalam.

bezczelny - alez Ty jestes bezczelny wiesz? znieczulica jakas sie szerzy...dlaczego obraza sie wies, ludzi jakichs tam dziwnych, nedouczonych itp nazywa wiesniakami...zadziwiajace ze wiele z tych "wiesniakow" mieszka w miescie phi...

Gość rwexgr gcr
:)

Gość luizaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak to się wróży? wytłumaczy ktoś ? albo tutaj ktos wyzej pisal z imieniem i nazwiskiem ?

bierzesz obraczke obojetnie czyja, zawieszasz na nitce ok.40 cm. bierzesz szklanke i lejesz do polowy woda. obraczke zawieszasz na nitce, trzymasz ws prawej dloni. wrozba na wiek: trzymajac nitke w prawej dloni odtwierasz lewa, wewnetrzna strona do gory i 5 razy nakierowujesz obraczka na lewa dlon i przystepujesz do wrozby. wkkladasz obraczke do szklanki, ale tak by nie zamoczyla sie w wodzie i trzymasz nieruchomo. ilosc odbic obraczki od scianek szklanki-twoj wiek zamaz pojscia. czowyscie przed wrozba musisz na glos zadac pytanie.

z reszta gdzioes to bylo w necie, zaraz wam skopiuje skopiowane z wizazu: Tłumacze zasady: 1. Wróżba na ilośc i płeć dzieci zawieszasz obrączke na nitce wkładasz ja trzy razy miedzy kciuk a reszte palcó lewej dłoni, obracasz dłoń i nad nią trzymasz nitke z obrączką(nie bujaj nią). Ruch na około symbolizuje dziewczynke, ruch pionowy-chłopiec. pwtarzamy to samo, czyli obraczka trzy razy między kciuk, znowu obracamy dłoń i patrzymy jak się rusza, robimy tak do momentu gdy obraczka stanie nad nasza dłonią i ani nie drgnie. Tyle razy ile musiałyśmy wykonać te czynnośći tyle będziemy miec dzieci, o wskazanej wcześniej płci 2.Wróżba na wiek wyjścia za mąż Podnosimy nitke z obrączką pięć razy nad lewą dłonią(dłoń wewnętrzną stroną do góry) następnie wkładamy nitke do szklani i liczymy liczbe stuknięc obrączki o brzegi szklanki, gdy obrączka zatrzyma się w miejscu przestajemy liczyć i mamy wiek wyjścia za mąż. W momencie gdy obrączka przez dłuższy czas się buja, możemy odczytać wiek w którym spotka na s wielka miłośc 3. Wróżba na ilość partnerów i imie wybranka serca wkładasz obrączke do wody i zadajesz pytanie : ilu partnerów będę miała w swoim życiu wyjmujesz i liczysz ilość uderzeń obrączi o ścianki szklanki gdy obrączka zatrzyma się już na dobre wkładasz ja spowrotem do szklanki i zadajesz pytanie jak będzie miał na imie ten jedyn hehe i liczysz abc..pyrzypuśćmy że liczysz abc.. i obrączka wystukała k ona na chwilke zatrzyma się wkładamy znów do wody wyjmujemy i liczymy dalej ABC ... aż wjdzie nam całe imie i obrączka już się nie poruszy

Gość wy naprawde wiezycie
w takie zabobony?? a ja myslalem ze Polska jest w europie a nie afryce

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Bardzo dziekuję, że poleciłyyście http://wrozkagauri.pl ogormnie mi pomogła. Pierwsza ucziwa wróżka jaką poznałam.

Gość gość
Z całego serca polecam! Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl), w przeciwieństwie do innych znanych mi wróżek (korzystałam już z takich usług), naprawdę zna się na Tarocie i potrafi wyczytać z kart przyszłość każdego. W moim przypadku trafiła w dziesiątkę.