Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPUŚCIANKA83

wkurzona!

Polecane posty

Gość KAPUŚCIANKA83

dziewczyny pomórzcie! wiem że to nie jest forum dokładnie o tym, ale przecież jesteście też mamami więc może mieliście kiedyś podobnie.... nie wiem jak to wyszło, prałam wczorak ubrania, najwięcej dziecka w kolorach jasnych, białych luba takich co nie farbują, bo prane były wiele razy....i wsród tych rzeczy znalazła się moja apaszka-szal CZERWONY! PRZEZ NIEGO WSZYSTKIE JASNE UBRANAIA SĄ TERAZ JAK ZAPUSZCZONE :( z białych jakby zszarałe, bezowe, jasny róż to teraz jakiś okropny kolor.....nie wiem czy jest jakiś sposób żeby choż tgrochę odbarwić te ciuchy.... :( jak na gotowanie włączę to sie wszystko pokurczy....sama nie wiem już...

Gość KAPUŚCIANKA83
pralam w rzece, masturbujac sie pralka frania, czy powodem mojej glupoty moze byc wodoglowie ktore posiadam?

Gość KAPUŚCIANKA83
ty podszywaczu spadaj jak nie masz nic do powiedzenia..........

Gość zxdvchgbv
Absolutnie nie gotowanie !! Spróbuj odplamiacz uniwersalny. Zamocz ubranka w tym. Potem wypierz jeszcze raz w pralce. Mnie kiedyś podobna sytuacja się zdarzyła. Dla pocieszenia napiszę Ci że z 3/4 ubrań puścił kolor i znowu były białe. Ale to dopiero po kilku praniach