Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisetka

duphaston pytanie

Polecane posty

witam w tym cyklu przyjmowalam clo i dostalam pregnyl po kilku dniach na usg wyszlo ze pecherzyk pękł i Pani doktor przepisala mi duphaston na zagnieżdżenie i zrobic test 2.11 i powtorzyc 5.11 i wtedy jak bedzie negatywny to odstawic duphaston i czekac na @ dzisiaj jest 31dc, testy negatywne a @ nie ma czy to ze nadal jem duphaston ma wpływ na @, czy dopiero jak go odstawie to dostane @? bardzo prosze o pomoc bo nie wiem co mam robic

Gość Marcimoszka
Myślę, że to przez duphaston ale może też być ciąża. Poczekaj cierpliwie i zrób jak Ci lekarka zaleciła. Ja cykle np mam 35 dniowe i też brałam duphaston.

ale jak to jest, dopoki biore duphaston to @ nie przyjdzie? czy mimo ze biore w przypadku braku ciazy i tak @ powinnam dostac?

Jaja utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodawać stopniowo mąkę i olej, na końcu marchew, proszek do pieczenia, sodę, cynamon, orzechy i rodzynki. Piec w temp. 180 st., ok. 40 min. Polewa: wszystkie składniki połączyć i gotować na bardzo małym ogniu aż do rozpuszczenia cukru. Smarować zimne ciasto. Pyszne z serkiem waniliowym.

Gość Marcimoszka
Myślę, że nie przyjdzie. To dlatego lekarze każą brać robiąc jednocześnie testy a jak dopiero testy są ujemne to odstawić i czekać na @.