Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laik w tych sprawach

Pomóżcie, chce byście się wypowiedziały. Do kobiet.

Polecane posty

Chodzi o to że poznałem dziewczyne na GG. I piszemy. Jeszcze sie nie wymieniliśmy zdjęciami. Jak narazie tylko wymiarami i opisem wygladu. Moja nowa znajoma powiedziała, że ma wymiary 91-61-91 przy wzroście 160cm. Powiedzcie tylko bo się kompletnie na tym nie znam. Czy dziewcvzyna przy takich wymiarach i wzroście jest szczupła, czy bardziej przy sobie, czy jeszcze inaczej? Z góry dziękuje wam za posty ;)

Gość raczej szczupla, ale wymiary
to nienajlepsze wskaznik, lepsza fota

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Takie wymiary mają modelki na wybiegach 90-60-90.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Dziwne że wszędzie dodała tylko po 1 cm. :p

nie wiem jak to współgra z jej wzrostem;)

Gość raczej szczupla, ale wymiary
modelki maja mniej cm przy 1 i 3

Gość KOBIETA 169 CM
przy wzroście 160 cm nei da rady mieć takich wymiarów.

Gość ff9090999
''przy wzroście 160 cm nei da rady mieć takich wymiarów.'' Co ty gadasz. Wszystkie niskie aktorki mają takie wymiary np. Salma hayek

Gość rttytr
te wymiary oznaczjaą: bardzo, ale to bardzo sczupła talię - weź sobie miarkę, odmierz 60 cm i ołóż w owal, aż trudno uwierzyć że dorosła kobieta może mieć taką talię. no i w stosunku do tej talii - dość duży tyłek i biust. teoretycznie - ideał w praktyce: prawie na pewno Cię okłamała

heh no ciekawy jestem. więc jeśli mnie nie okłamała to jest boginia?;)

Gość ele459228
chyba żartujesz jest małym karzełkiam. ja jestem wysoka mam 178 cm i mam 76kg bo prawdziwa kobieta musi mieć troche ciałka, a nie sztuczna i wychudzona:D

Gość bellyyyyyyyyyy
chyba cie oszukuje;P ja jestem ogolnie rozmiar xs ale w tali mam 65 w najlepszy wypadku ;p tzn jak nie zre jak mam stresy np i spada mi brzucho;] niwiem jakim cudem ma 61

nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale ona jest gimnastyczka a kliedys była czirliderką

Gość bellyyyyyyyyyy
no ciezko w to uwierzyc zwlaszca ze niby dupa duza:P 60 cm w tali to chyba ogolnie musialaby byc szczupla ale wedty pewnie nie miala by az tylu cm w pupie:P ja mam spory tyłek ale w cm wychodzi mmniej niz 90cm:P

Gość 54terrfwe
60 cm w talii to musiałaby być strasznie chuda, to rozmiar mniejszy niż 34, nastolatki mają więcej w talii, 60 cm to mają jakieś 10-11latki więc przy tej chudości jest niewykonalne by miała po 90 cm w talii i biodrach, bo wychodzi że do swojej talii miałaby wręcz gigantyczny biust i gigantyczny tyłek do kogoś wyżej: 90-60-90 to może był ideał modelki w latach 80-tych (chociaż tez włąsciwie nieosiągalny), w tej chwili ideałem jest jakieś 80-60-80, albo nawet mneij

Gość de760
edyta herbuś ma dokładnie identyczne wymiary i wzrost wiec nie mówcie że to nie możliwe

Gość de760
''60 cm w talii to musiałaby być strasznie chuda, to rozmiar mniejszy niż 34, nastolatki mają więcej w talii, 60 cm to mają jakieś 10-11latki'' Co ty opowiadasz? Jakiej 10 latki. To że ty masz 70 w pasie to nieznaczy że nie ma dziewczyn z wąska talia:D

Gość Najarana Danka
ja mam 64 cm przy 175 cm wzrostu.. za to biodra 98!

Gość i czym sie podniecasz autorze
na pewno ma brzydka morde, skoro zmaiast wysłac fote chwali sie wymiarami

Gość 54terrfwe
KOBIETA MUSI MIE Ć TROCHE CIAŁA. 6O CM TO MAJĄ 8-LATKI

Gość bellyyyyyyyyyy
oczywiscie ze sa:P ale wiesz ciezko zbey miala reszte po 90:p raczej szcuzple dziewczyny maja 60 w talii wiec mysle ze w pupie ciezko

Gość okłamała cię durniu

Gość fsadjnvfmvcxv cx
Do 54terrfwe: Może 60 cm w talii mają 8-latki, ale potem budowa dziewczynki sie zmienia i rosna biodra, a talia pozostaje niezmieniona, ty specu i znfffco od siedmiu boleści

Ja mam 163 cm, a w talii 62 - wiec jest to możliwe, chociaż niby mam s/xs, ale chuda niestety nie jestem...

Gość Gorsza wersja Apollo ;)
http://www.mademan.com/chickipedia/salma-hayek/ Jęsli ma jeszcze ładną buzie to niezła z niej dżaga. Salma ma właśnie takie wymiary więc jak ktoś pisze że kobieta musi mieć troche ciała, albo że ośmiolatki maja tyle to chyba ktoś tu jest zazdrosny ;)

Gość fsadjnvfmvcxv cx
Prawdopodobnie 54terrfwe ma dupsko jak piec kaflowy i zazdrośc ją zżera. Dlatego pisze takie farmazony. A na dodatek zniknęła gdzieś, pewnie ze wstydu. hahaha.

Gość monciiiiiaiaiaiaiia
hah ! 160 to karakan! i mozliwe,ze ma takie wymiary.. Ale co z tego skoro jest niziutka? ROZUMIEM gdyby miała 170-175 i takie wymiary to to by były wymiary wręcz piękne a tak to wiesz..

Gość GABRY$KA
''monciiiiiaiaiaiaiia hah ! 160 to karakan! i mozliwe,ze ma takie wymiary.. Ale co z tego skoro jest niziutka? ROZUMIEM gdyby miała 170-175 i takie wymiary to to by były wymiary wręcz piękne a tak to wiesz..'' Taki wzrost ma mnóstwo koniet, które są uznawane za Hottest in the World. Np. wspomniana wczęśniej Salma Hayek, Aylar Lie, Carmen Electra. Więc nie mów że karakan. Bo to że ty jesteś wysoka, niew uczyni cie piękna:D