Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytjanie

Budownictwo

Polecane posty

Gość pytjanie

Mój nowy znajomy z ktorym sie spotykam pracuje w branzy budowlanej i zajmuje sie rozliczeniami roznego rodzaju umów i kotraktów. Czy to znaczy ze jest typowym robolem? pracownikiem kładącym asfalt? Czy to raczej dobre zajęcie i nie ma wstydu?

Gość gmail mi działa
a ty wiesz jaką kasę się trzepie na budowie? inżynier raczej asfaltu nie kładzie, ale nadzoruje typowych roboli:P

Gość pytjanie
Nie wiem, jaką? Czyli raczej jest wykształcony i wstydu nie będzie? :P

Gość gmail mi działa
u mnie początkujący inżynierowie mają po 3tys na rękę. Potem idzie w górę i 5 tys na rękę to średnia pensja. pracować w budownictwie to różnie można rozumieć, ale jak jest po polibudzie, to wstydu nie będzie. a Ty nie wiesz, czy on skończył studia? rozliczaniem często zajmują się księgowi itp. i to też jest niezła kasa. u mnie księgowa ma ok 4 tys na rękę.

Gość pytjanie
No wlasnie nie wiem, na razie spotkalismy sie raz i troche rozmawialismy przez gg :) wiem tyle co napisałam. A jesliby nie był po studiach? To moglby pracowac przy tym?

Gość gmail mi działa
ciężko powiedzieć, ja oceniam po swojej firmie:) księgowym można być po technikum i po kursach. I to też nie wstyd, bo ma się fach w ręku. kogoś bez wykształcenia raczej by do rozliczeń nie wzięli. Tak, czy siak wychodzi na to, że raczej nie masz się czym martwić. właściwie możesz go spokojnie spytać, co skończył. Normalne pytanie na tym etapie poznawania się:)

Gość pytjanie
Spoko, masz racje :) Dzieki wielkie za pomoc:)

Gość to moze dla mnie znajdzie si..
gmail mi działa---> to może mnie zatrudnisz. Mam ponad 2 lata doświadczenia w renomowanym biurze projektowym i ponad rok praktyki na największej inwestycji w kraju.;> Jeszcze rok i mogę zdawać egzamin na uprawnienia projektowo-wykonawcze.