Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzęczyszczykiewicz

Ciąża

Polecane posty

Gość Brzęczyszczykiewicz

Dzień dobry! Mam takie pytanie. Czy po 10 dniach po pełnym stosunku mogę dowiedzieć się czy jestem w ciąży?

Gość Brzęczyszczykiewicz
Ale ja nie mogę czekać :/ muszę wiedzieć już teraz :/ żeby nie szkodzić ewentualnemu dziecku...

Gość ahahhahahhahahhahahahahahahaha
a niby jak sie chcesz dowiedzec juz teraz???? zró test ale watpie zeby ci wyszedl wiarygodny najlepiej zrób w dniu spodziewanej @

ile jeszcze zostało czasu do @? zawsze możesz na zapas zacząć dbać o siebie ;)

Gość Brzęczyszczykiewicz
Właśnie w tym problem ze kochałam się dzień po owulacji (czyli następna za miesiąc) przypuszczalnie. A nie mogę tyle czekać żeby się dowiedzieć czy mogłabym być w ciąży...

są testy które już dnia od możliwego zapłodnienia podają wiarygodny wynik... idz do apteki i sie skonsultuj :)

Gość Brzęczyszczykiewicz
tak od 6'go dnia zapłodnienia, a z tego co wiem 6 dni potrzebuje zapłodnione jajeczko żeby zagnieździć sie w macicy po tych 6 dniach trzeba czekać następne 6 dni zeby sie dowiedzieć czy jest sie w ciązy... Suma sumarum i tak nikt nie odpowiedział na moje pytanie, jakby znalazła sie wśród nas kobieta w ciąży albo już posiadająca dziecko to może odpowiedziałaby na nurtujące mnie pytanie...

zawsze mozesz przeszukac inne fora ;) ale nawet jeśli 12 dni to zostały Ci tylko 2 ;)

Gość thaisse80
Najwczesniej mozesz zrobic test w dniu spodziewanej miesiaczki. a jesli boisz?myslisz ze jestes w ciazy to zacznij brac kwas foliowy, nie pij alkoholu, nie pal, nie stosuj lekow zakazanych w ciazy. generalnie bardzo duzo ciaz jest ronionych w bardzo poczatkowych stadiach tak ze czesto kobieta nawet o tym nie wie i bierze to za spozniony okres.

Nie boje się, mam nadzieje ze jestem w ciaży ale zawsze co roku na swoje urodziny oddaje krew i to przypada za 2 dni i nie chciałabym tego ominąć, ale gdybym wiedziała na 100% ze jestem w ciaży to nawet nie myślałabym o oddaniu krwi... i jeżeli jest jakikolwiek objaw po 10 dniach od pełnego stosunku, cokolwiek to napiszcie...

Gość Brzęczyszczykiewicz
Nie boje się, mam nadzieje ze jestem w ciaży ale zawsze co roku na swoje urodziny oddaje krew i to przypada za 2 dni i nie chciałabym tego ominąć, ale gdybym wiedziała na 100% ze jestem w ciaży to nawet nie myślałabym o oddaniu krwi... i jeżeli jest jakikolwiek objaw po 10 dniach od pełnego stosunku, cokolwiek to napiszcie...

Gość thaisse80
Chyba raczej ciezko miec objawy tuz po 10 dniach. jednak kazdy organizm jest inny. ja np jak bylam w ciazy to pierwsze objawy mialam dopiero po miesiacu.

Gość jestemzmiasta
chyba nie mozna sprawdzic tak szybko,ale na wszelki wypadek dbaj o siebie i o dziecko

Gość jestemzmiasta
lepiej się wstrzymaj z tym oddawaniem krwi,skoro starasz się o dziecko to moze lepiej zaczekaj na wyniki.