Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o czymkolwiek?

ktoś pogada?

Polecane posty

Gość o czymkolwiek?

malo mam znajomych, chcialabym czasem pogadac sobie z kims na forum...

Gość centurion*
dobra, zacznijmy od śmierci ...:P

Gość stopro
moge

Gość centurion*
dobra , to o sporcie i polityce... :P wg kleopatry7

Gość o czymkolwiek?
wisZieliscie ta strone kolsia co daje zdjęcia dziewczyny ktora go zdradzila - masakra jak dla mnie....

Gość o czymkolwiek?
polityki nieznosze! nie moge sluchac tej bandy kretynów :) A jesli chodzi o sport to lubie żuzel, nawet ;) A jestem babą :) męza mam i teściową nienajgorsza - moglo byc gorzej ;)

Gość o czymkolwiek?
HAHAH, ja z Torunia ale moj mąż z Twojego ulubionego przeciwnika :D i tam częsciej jestem na meczach ;p

Gość o czymkolwiek?
i co wrzucil tam tez filmik naprawdę? Swoja droga myslę że laska za to może mu założyć sprawę w sądzie....

Gość centurion*
eee tam żużel...

Gość o czymkolwiek?
więc może jednak sama się promuje, ale wymysliła! Ja Szczecin :) a w poznaniu bywam na delegacjach jak trzeba :) Co robisz na kafe? ja wchodze zwykle z absolutnych nudów - ale pamietam jak tu trafilam pierwszy raz... ;)

dzień bez kafe to dzień stracony , kiedy na kafe trafiłam to nie pamiętam ale będzie dobre 3 lata , w międzyczasie miałam przerwe ale teraz włączam neta i kafe zaraz po poczcie jest na mojej liście ;) . a co robie ? najczęściej śmieje się z tego jacy ludzie potrafią być debilni , generalnei jestem tylko cichą obserwatorką , dopiero od niedawna piszę , ale to też rzadko .

Gość o czymkolwiek?
A ja tak samo. Trafilam tu w 2005 chyba, pamietam że szukałam chyba czegoś o oznakach ciąży ;p A czasem jak coś tam potrzebuje to czytam w urodzie, trochę ostatnio w ciązy - bo sie staramy. A co do ludzi, sama jestem w szoku! Ale tak to dziś jest, w necie nie dość że możesz byc anonimowy to się obnazyć w każdym slowa tego znaczeniu i jest Ci wstyd

ja uwielbiam czytać na ciąży jak się mamuśki nawzajem obrzucają bo ktoś ma inne poglądy od nich . przerażające jest to jaki one dają przykład swoim dzieciakom . no i niezawodni podszywacze oczywiście mnie tu trzymają :)

Gość o czymkolwiek?
dobry podszywacz to jest to :D Najlepsze to są ciągle zdjęcia czy jestem ładna, czy jestem przystojny... ale raz życie uczuciowe bardzo mi pomogło ;) Jak Ci się mieszka w poznaniu? Od zawse mieszkasz w tym mieście? Czy msię zajmujesz?

mieszkam niedaleko poznania , ale często bywam ;) jak dla mnie miasto fajne . na razie szkoła w maju matura i mam nadzieje że za rok o tej porze już będe w tym Poznaniu mieszkać .

Gość o czymkolwiek?
to mlodziutka jesteś, to znaczy że wybierasz się tu na studia? Ja swoje mam już za soba, teraz praca.... a studiowalo sie tak dobrze.... :D

Gość o czymkolwiek?
ciezko jest wybrać - bo potem i tak Ci się odmienia. Ja skonczylam turystyka a pracuje w banku. Turystyke lubię ale szybko mi sie zaczelo nudzić, tak juz jest :)

Gość o czymkolwiek?
to zostalysmy same a tyle osob sie dekolarowalo ;p

Gość o czymkolwiek?
co sie stało przedmówczyni?

Gość o czymkolwiek?
znaczy że zdradził? ;/ ile jestescie razem?