Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem....

klujace wloski na brodzie:(((

Polecane posty

Gość mam problem....

mialam takie troche dluzsze wloski na podbrodku i usunelam je penseta...to bylo kilka miesiecy temu...i one zamiast stac sie coraz slabsze zrobily sie mocniejsze i klujace;/ czy mozna cos z tym zrobic - opucz laseru - aby jakos je oslabic?

pożycz pianki od faceta i zgól...moze niedługo wyrosnie ci penis i staniesz sie chłopem?

Gość mam problem....
nie chce byc chlopem ;p pytam powaznie...ma ktos jakas dobra rade?

Gość jakas rada........
do lekarza, prawdopodobnie masz problem z hormonami a na to tabletki anty :o

Gość mam problem....
nie mam problemow z hormonami...nie mam wasika, owlosionbych plecow itp itd, hormony w porzadku. Po prostu mialam taki dluzszy meszek na brodzie i glupia go usunelam :( i teraz niektore wloski zorbily sie mocniejsze i nie wiem co z tym zrobic

Gość proste jak drut murzyna
Nie no kurfa, Ty wiesz lepiej, że nie masz nic z hormonami :O Weź się stuknij w łeb - to JEST od hormonów, a nie od wyrywania pincetą. Dygaj do endokynologa.

Gość mam problem....
wiem, ze nie mam nic z hormonami bo sie badalam - wiec sama sie stuknij zanim zaczniesz kogos obrazac. Poza tym powtarzam ponownie - wloski mialam delikatne tylko niektore takie troche dluzsze dlatego je usunelam, dopiero wtedy zaczely sie stawac coraz mocniejsze. Nigdzie indziej owlosienia nadmiernego nie mam. a na brodzie mialam poniewaz stosowalam masc ktora moze powodowac pijawienie sie nadmiernego owlosienia w miejscu jej stosowania - u mnie niestety sie tak stalo