Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bershkaa

wirtualny sex

Polecane posty

Gość ja jestem za i
nie no z tą inwigilacją to nie ma co przesadzać w końcu to my byśmy mieli być nadzy u Waszych stóp :-)

Gość ja jestem za i
ale o co chodzi z tą wagą ?

Gość bershkaa
oj widze,ze temat nagle sie ożywił :) założyłam go bo ja właśnie wkroczyłam w cos takiego jak sex wirtualny i ciekawiło mnie jak to wygląda u was i ile trwało czy sie w cos przerodziło czy wręcz odwrotnie

Gość ja jestem za i
na pewno łatwiej wtedy pisać o swoich pragnieniach niż tak walnąć komuś prosto z mostu ;-)

Ja się nigdy poza rozmowy i ewentualne "okazanie" nie posunąłem, nigdy nie przeszło to w coś realnego. I w sumie takie założenie przyświecało moim kontaktom od początku.

autorko ale tylko sex wirtualny czy znajomosc wirtualna z jedna osoba badź z wieloma

Nie kręcę. Gdybym chciał się z kimś spotkać na "bzykanie" to bym się z tym kimś od razu umówił w realności :)

Gość ja jestem za i
asik ale wielu facetów jest uległych i ja do nich też należę :-)

ide sobie z tego tematu ,chyba bo autorce top się ożywił:D:D

Gość ja jestem za i
a ma któraś z Was na stałe takiego uległego samczyka?

Gość Lukasz mmm
Ja coś takiego przyeżylem i nasza znajomość przetrwała 4 lata. Dla mnie było to coś wspaniałego, wyjątkowego i oczywiście rozpalającego. Co prawda naszą znajomość zaczęsliśmy na czacie erotycznym, później przenieśliśmy sie na gg i skyp-a. Oprócz wirtualnego seksu, zawsze mogliśmy na siebie liczyć: wspólna rozmowa, spędzanie czasu a nawet gotowanie. Wszystko to za pośrednictwem GG. Naprawdę cieżko znaleź kogoś tak wspaniałego i zaufanego teraz. Ja miałem to szczęście.. Pozdrawiam Cię M.

Łukasz pięknie ,czemu skończyliście ? juz nie dzwonicie do Siebie ? jeśli chcesz nie odpowiadaj

Gość Lukasz mmm
Zaczęliśmy studia i znajomość wygasła...żałuje. Tak szczerze mówiąć fajnie mieć kogoś, komu możesz o wszystkim powiedzieć: nie tylko mam tu na myśli fantazje seksualne.