Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak żyć

rzucił mnie, bo jestem w ciąży. Brałam tabletki anty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie wiem jak żyć

zycie mi sie skonczylo:(

Gość niezapominajka Ajka
Jak to? rozmawialiście kiedyś co by było gdyby mimo tabletek pojawiło się dziecko? Ile macie lat? dlugo mjesteście razem? I czy ma zamiar uznać dziecko za swoje? Skoro Cie zostawił oznacza, że jest niedojrzały... A może po prostu dostał szoku, nie wiedział co zrobić... przestraszył się? rozmawialiście na spokojnie? opisz sytuację

Gość betty kas
o za palant, opowiadaj co sie dzieje

Gość nie wiem jak żyć
Razem bylismy 4 lata, ma 36 lat! Krzyczal że go wrobiłam!:( Tak płakałam, cierpialam. Nie mialam pojecia o ciązy, caly czas łykałam te tabletki:( Nic mu sie nie da wytłumaczyc. On wie swoje i koniec:( Boże co ja mam robić!

Gość Rubense
tak to czasem sie kończy, jak się próbuje wrobić faceta w dziecko. P.S. Prowo 4/10, bo durne, ale pewnie sporo osób się nabierze :D

Gość Analny Jones
dzieciak w ciele 36 letniego chłopa, a pomyśleć, że tylu porządnych facetów jest wolnych tylko dlatego bo nie mają kasy.

Gość bardzo pozytywnieee
a Ty autorko w jakim wieku jestes?

Gość nie wiem jak żyć
ja mam 19, niedługo 20

Gość nie wiem jak żyć
Rubense gdybym chciała to wrobiłabym go już ze dwa lata temu, albo 3. Ale wybacz nie jestem taką osobą:/ To nie prowo!:(

Gość pomysl .....
no jak 36latek ruha 29stke to moze sie liczyc z ciaza bedzie placil alimenciiiki

Gość nie wiem jak żyć
Nie mam 19tu lat! Jestem 10 lat młodsza.

Gość niezapominajka Ajka
dlaczego prowo? Moim zdaniem poproś go o poważną rozmowę. Postanowiliście że antykoncepcją będą tabletki ale chyba współżyjąc z Tobą zdawał sobie sprawę z tego, że nie ma 100% pewności. To jest jego dziecko i mimo wszysto, ze nie planowane powinien sie cieszyc, tym bardzoej ze ma 36 lat, powinien wykazać się dojrzałością. Byliście w związku 4 lata to wystarczająco długo by umiec rozmawiac na powazne tematy. Dotyczy to waszej przyszłości, waszej i waszego dziecka? Jesli Cie kocha moim zdaniem nie powiniem odrzucać ani ciebie ani dziecka

Gość 45678909876
wspolczuje:( i dzieciak ze tak sie zachowal i ze nie wie ze tabletki nie daja 100% pewnosci. jak zaczelismy wspolzyc i jak zaczelam lykac tabletki to szczerze pogadalismy z facetem na temat ewentualnej ciazy. prawdopodobienstwo jest bardzo male ale oboje uwazamy ze jak sie zdarzy to widocznie tak mialo byc i poradzimy sobie. jak on tak sie zachowal to chyba tylko chcial miec mloda dupke do lozka:( gdyby myslal o tobie powaznie to wszystko byloby inaczej... w koncu to nie 20 letni gowniarz ktory chodzi jeszcze do szkoly i ma mozg 15 latka. mozliwe tez ze on jest wsciekly na ciebie bo rzeczywiscie mysli ze zrobilas to specjalnie ale skoro ci nie ufa to o dupe roztrzasc taki zwiazek. skoro nie ufa swojej kobiecie to powinien uzywac gumki

Gość nie wiem jak żyć
kocham go najmocniej na świecie, widać wy też nic mądrego nie jesteście w stanie wymyślić, cóż raczej się zdecyduje oddać bachora do domu dziecka i będzie spokój