Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Czy trądzik to dyskwalifikacja chłopaka/mężczyzny?

Polecane posty

Gość john bon joy
chlopie kobiety maja o jeden zwoj wiecej w mozgu od konia tylko po to aby odroznialy zwykle jedzenie od paszy. poza tym sa takie dziewczyny ktorym to obojetne jak wygladasz i tu mam na mysli burdel( zalisz sie ze bedziesz prawiczkiem) .z kazdego wiec syfu jest jakies wyjscie :)

Gość 675555555555
idz prywatnie do jakiegos dobrego dermatologa, u którego jeszcze nie byles, moze Ci akurat zapisze doustny antybiotyk, chociaz to zalezy, od tego, w jakim to jest stanie. Są ludzie, którym nie przeszkadza trądzik.

Gość evelinka;]
mam 22 lata a od czasow gimnazjum mialam pryszcze, ktorych na dodatek nie leczylam u dermatologa ale po prostu kladlam na nie tapete. to straszne ale tak wlasnie robilam . mialam straszne kompleksy z tego powodu i myslalam ze juz zaden mnie nie zechce . . czesto chlopacy z ktorymi sie spotykalam: CZEMU TY MASZ TE PRYSZCZE ? . albo . MASECZKI BLOTNE SA DOBRE NA TRADZIK. . to bylo straszne . ale znalazl sie jeden do mnie zaakceptowal . w dniu dzisiejszym nauczylam sie dbac o cere i nie mam z nia zadnych klopotow ani blizn - a ten jeden czy mam pryszcze czy tez nie nadal mnie kocha . i zycze autorowi tego samego!

Gość Stalingrad to stary prawik
:O

Wracając do pytania z tematu. Jeśli chłopak/mężczyzna jest ogólnie atrakcyjny- schludnie ubrany, wyraża się stosownie i tak to trądzik nie dyskwalifikuje go. Na przykład, jakiś czas temu zaczęłam spotykać się z pewnym chłopakiem, który od dawna bardzo mi się podobał. Nawet nie zwróciłam uwagi na to, że ma trądzik. Po prostu tak byłam oczarowana jego osobą, że nie zwracałam uwagi na to jak wygląda. Teraz wspólnie leczymy jego skórę :) Coś takiego miał: http://kosmetykidlamezczyzn.net.pl/2011/05/29/tradzik-rozowaty-u-mezczyzn/

ej wieprze, co tak się wyżywacie na tym typie? 😠 ma problem to się pyta. po pierwsze trądzik to choroba jak każda inna i sam się nie wyleczysz. co najwyżej pogorszysz stan swojej skóry. potrzebujesz dobrego dermatologa i dobrego kosmetologa . i cierpliwości. 🖐️

i kto ci dał tetracyklinę ?! to musiał byc jakiś niezły zjeb. tetracyklin nie można stosować w leczeniu trądziku bo narobią jeszcze większego spustoszenia i odpokutujesz srogo . antybiotyki to ostateczność!!!

Gość Stalingrad po terapii
Wziąłem roacutane.

Gość bernardetta
to dobrze,trądzik jest ohydny.

Stalingrad to kompletny debil. Pamiętam jeszcze te głupoty, które wypisywał na innych topikach. Aż jad się z niego wylewał. Dobrze, że stąd odszedł, bo to był dla mnie śmieć i takich ludzi jak on po prostu nie szanuję. A co do tego roaccutanu to niech się tak nie podnieca, bo po izotretynoinie doustnej często są nawroty. 🖐️

Gość ncaklv
leczyłam sie tetracykliną jakies 1,5 roku temu i do dziś nie mam zadnej krostki wiec nie mów ze nie pomaga, kazdemu pomaga cos innego

Gość na kafe same paszczury potem
zdziwieni ze sami :O

Absolutnie nie. Ja postrzegam mężczyzn holistycznie i przy atrakcyjnej całości tak drobna rzecz jak trądzik nie stanowi żadnej przeszkody.

Dużo zależy od tego jaki trądzik - jak ktoś ma ropnie pokrywające pół twarzy to nie wygląda to ciekawie...no, ale taki standardowy zniknie, a reszta fajnego faceta zostanie ;) trzeba myśleć przyszłościowo :D