Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka lydka

Gdzie kupie kozaki wiazane?

Polecane posty

Gość wielka lydka

Moj problem polega na tym ze mam bardzo grube lydki i niestety ale kozaki na zamek nie zapinaja sie. Nie wiecie moze gdzie dostane kozaki na zime (nie musza byc takie baaardzo dlugo po kolana) ale zeby byly wiazane, najlepiej z tylu.

Gość JolaOlaLaA
Poszukuje oficerek do polowy lydki albo po kolana, rowniez mam problem z bardzo szeroka lydka (47cm!), bylam juz w CCC i Deutschamnie i niestety nic nie znalazlam. Na allegro patrzylam i rowniez nie ma (jedynie jakies babcine emu, glany, etc.) Nie wiecie gdzie dostane tak szerokie buty?

Gość A ja wiem :)
Deutschamnie ??? NAUCZ SIE PISAĆ IDIOTKO

Gość JolaOlaLaA
Wow jedna litera sie przestawila i juz halo robisz! Kazdy wie o co chodzi.

Gość niezle sie akcja rozkreca
sklep nazywa sie Deichmann wiec nie jedna litera ci sie przestawila poza tym lydy masz strasznie grube

Gość Wielka lydka
Zwiedzilam cale miasto i nic:( jedyne co znalazlam na siebie to babcine kozaki za kostke, a jak byly wiazane, dlugie to na mega szpilce:( naprawde nikt mi nie pomoze?

ja mam waska lydke i tez szuaklam wiazanych, co prawda pare lat temu :P ale znalazlam w rylko, nqajlpeiej szukaj w jakis porzadnych sklepach a nie w cc...

Gość gośćtodzia12
a szukałaś może w internecie ? Tutaj na pewno znajdziesz galeriaolesno.pl świetne ceny obuwia . Sama od siebie polecam obuwie marki rieker . Ponieważ są to buty bardzo wygodne i łatwe w utrzymaniu czystości są głównie z naturalnej skóry lub licowej .Na tej stronie http://galeriaolesno.pl/pol_m_Rieker-125.html można zobaczyć jak wyglądają, poszczególne modele mają też opisy szczegółowe Także 5ka i udanych zakupów !