Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggregregerg

poznałam nowego faceta i wciaz porownuje go z byłym;/ niestety słabo wypada;/

Polecane posty

Gość Skoro nie chcesz gwałtownych
napadów niby władczego faceta,a pociąga cię bycie uległą,to umówcie się,że będzie ci lania spuszczał,według ustalonych reguł.

Gość tfddgdf
Gqgrgqgpgmja - ona jeszcze nie iem czego chce zasada jest taka - seksowna ale nie slaba kobieta i wladczy facet - wtedy dla takiej kobiety sex i przemoc jest czynnikiem wywolujacym zainteresowaie a taki facet dokladnie w taki sposob dziala ty najprawdopodobniej jestes slaba zwyczajna kobieta a jesli tak to nie mozesz miec takiego faceta bo on sie bedzie dusil - tzn za wysokiej jakosci facet jak dla ciebie

Gość Gqgrgqgpgmja
to co jest dla mnie?

Gość chujowe łowy proszę pani
"przypuszczam z postury ze za duzo w majtkach nie ma;/ nic lepszego nie udało mi sie wyłowic od 2 lat" nie zawracaj głowy facetom, kretynko wyławiaj tych Alfów :classic_cool: i z nimi się bzykaj a że ci czasem w ryjek przyłoży cóż coś za coś

powinnas szukac dalej bo z tym nie bedziesz szczesliwa, zawsze ci bedzie brakowac tego charakterku. I nie słuchaj ze cos za cos. Sa faceci co spelnia twoje kryteria a jednoczesnie beda mieli klepki na swoim miejscu:)

klepki na miejscu? ona nie szuka parkieciarza tylko kutasa do włożenia charakterek nie wystarczy takim lalom, które się nuuuuudzą normalnym facetem muszą dostać po emocjach, po twarzy itd. kochają wprost takich, którzy mają je w dupie

moj były to typowy samiec alfa.....................gdy pisałam ze chce go zobaczyc juz wsiadał w samochod i był za kilkanascie minut, czuły, dałby mi wszystko... jedno drugiemu przeczy chyba;D bo taki co na zawolanie wsiada i w samochod i jest to ciota nie samiec;D

taaaaaaaaa kochamy takich co maja nas w doopie i daja plaskacze kutasami po twarzy,,,,,,,,,:o

mam na mysli ze facet moze jednoczesnie byc czuly, normalny, z dobrym charakterem a jednoczesnie moze zaspokajac jej potrzeby lóżkowe:)

"facet moze jednoczesnie byc czuly, normalny, z dobrym charakterem" czuły na śluz normalny erotoman z dobrym charakterem możemy polemizować :classic_cool: bo nie ma związku ze sprawą

Gość taaaaaaaaa..........
Co wy ludzie tu bredzicie ;D plakac sie chce ze smiechu, jak duzy to agresor, jak ma wiecej kochanego cailka to ma malego ;D skad te pomysly? Wszystko jest kwestia charakteru

Setunia jak ty zrobiłaś sie obleśna.:P:D:D:D:D Moja Ty słodziutka zaskoczyłaś mnie.och te kobietki stale czymś zaskakują:D:D:D