Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA JEDNA ANKKKAAAAAA

Obczajcie to,proszę.

Polecane posty

Może wam się wydawać,że jestem świruską,ale co mi tam. Robiłam dziś zdjęcia kominka,po obejrzeniu stwierdziłam,że widać tam luzkie twarze.Na 1 zdjęciu na szybie po prawej stronie widzę twarz małego człowieka,na drugim zdjęciu też z prawej strony tuż nad tym jak się kończy popiół widzę twarz kobiety o czarnych włosach i otwartej buzi.Moja mama mówi,że to taki efekt,bo szyba brudna.OK.Ale dlaczego na zdjęciu nr 3 widzę tę samą kobietę,ale już z innym wyrazem twarzy? widzicie coś? http://pokazywarka.pl/u1oosc/

Gość niezielona
Nie. Polecam wizytę u psychologa, bo takie dopatrywanie się dziwnych rzeczy nie świadczy o pełnym zdrowiu... :O

Gość kkkaanna
Ja kiedyś widziałam taką okropną, złą twarz w szybie pociagu. Też zrobiłam zdjęcie, ale jakoś żle się czułam, że noszę w komórce takie zdjęcie i skasowałam. To była taka... zła twarz. Pamiętam, że bardzo źle się czułam wtedy w tym pociągu (a normalnie uwielniam podróże pociągami) i inni ludzie jakoś przesiadali się z tego przedziału do innych.

Gość glen b
na 1 nic nie widze,a na drugim faktycznie jakas geba jest...

Gość dfghsdfghsdfgh
o kurwa widzę 2 twarze boję się:O:O:O

Gość WDR - Wujek Dobra Rada!!
Toć to Cud! Dzwoń do najbliższej Diecezji rzymsko-katolickiej

Gość kololowaaa
nie widzęęęęęęę

to bród i tyle... ja kiedyś zrobiłem zdjęcie samochodu i na szybie powstał taki cień na kształt twarzy Ojca Swięteko JP II ale potem zmniejszyłem rozdzielczość zdjęcia i nic juz nie było widać... to złudzenia optyczne albo nasza wyobraźnia widzi to co chce zobaczyć... duchów nie ma... tak samo jak nie ma żadnego zycia po smieci i innych bzdór...

Gość zapytajnik12345
nic nie widzę, kompletnie

Gość hdsfhdfghdfh
Ja nic nie widzę na żadnym zdjęciu. Chyba masz jakieś urojenia.

Gość zapytajnik12345
gdzie to widzicie dokładnie? bo ja nic kuźwa na 2 zdjęciu widać brud po lewej jakby mała świnka stała na dwóch nogach po prawej widać jakąś plamę ale twarz?

Gość hmmm w ktorym miejscu

Gość Życiowy
Widzę o co biega. Z psychologicznego punktu widzenia, to zwykłe doszukiwanie się umysłu wytworzone grą cieni, którą można zinterpretować jako coś co już znamy jak twarz, zarys sylwetki, kaptura, ręki i tym podobnych rzeczy, które wyłapuje nasz umysł. Jesteś zdrowa :)

na pierwszym zdjęciu jest twarz patrząca sie na obserwującego , na dwóch pozozstałych nie widzę .

Gość zapytajnik12345
Jankesa co ty gadasz? marychę paliłeś ? jak twarz? na 1 fotce nie ma nic a na drugiej jest niby baba z otwartą buzią? GDZIE JEST TA OTWARTA BUZIA NARYSUJE MI KTOŚ?

ja też wzięłam to za wyobraźnię,ale niepokoi mnie to,że twarz ,którą widzę zmienia swój wyraz chyba świruję...

Gość zapytajnik12345
anka wejdź w paint program w windowsie zrób kropkę tam gdzie jest otwarta buzia na drugim zdjęciu albo zaznacz cokolwiek bo ja nic nie widzę

Gość tyyryry
ale ja widze tą babę z 2 i 3 zdjęcia,rzeczywiscie jakby zmienia wyraz twarzy...;/ moze mi sie zdaje

???????????????

Gość zapytajnik12345
ale asy, zmieniam kolory, oświetlenie, kontrast monitora i nic nie widzę, nawet nie mam podejrzenia w którym miejscu

zaraz wam wrzucę jeszcze raz ze strzałkami

Gość zdjęcie w sepii
lepiej tego nigdzie nie zgłaszaj bo twój kominek stanie się miejscem pielgrzymek okoliczny dewotek. A nie daj boże kominek okaże się uzdrawiający to ci chatę zarekwirują i bazylikę pod wezwaniem św. kominka urządzą.

no tak, teraz to widze strzalki i nic poza tym

Gość tyyryry
no czyli to samo widzimy..a jak jeszcze powiekszyłam zdjęcie to widze więcej twarzy

osttanio wpatrywalam sie w posadzke tez zobaczylam twarz normalne zludzenie optyczne

Gość gjdjjj
na 2 i 3 to i na srodku jakas baba stoi. powiem ci ze najpierw weszlam na linka i zobaczylam te mordy a potem przeczytalam co napisalas ale to chyba zmonowane jest

Gość zapytajnik12345
okej 1 fotka TAM NIC NIE MA DO CH.UJA 2 i 3 bez strzałki nie domyśliłbym się że to jest to miejsce to ma być twarz? jeśli już to czaszka hehe i to niesymetryczna a więc powykrzywiana

Gość jjjjjjjjj jjjjjjjj
faktycznie widac, a te 2 ostatnie to po prodtu pod innym katem zrobione zdjecie dlatego inaczej oswietlila sie sadza z kominka i stad zludzenie ze twarz zmienia mine