Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

Ehh nie mam juz nawet łez...

Polecane posty

Przez ponad 5 lat nie zmienial sie tylko na gorsze, wyzywal mnie po alkoholu pił w kazdy weekend do upadłego ( ma cala rodzine alkoholikow) a ja glupia wierzylam ze sie dla mnie zmieni Ma 21 lat ja 23 mieszkamy razem 2 lata Jutro znow jedziemy do naszego mieszkania razem ale dzis sie upil po raz kolejny mimo ze obiela co innego Nie mam juz sily chce byc szczeliwa tylko nie wiem jak odnalesc sie w swiecie po 5 latach w zwiazku... Wynajmujemy pokoj u kolesia ktory mieszka w drupim Jak ja mam mu teraz po 2 miesiacach powiedziec ze sie wyprowadzam i mam w dupie co teraz zrobi Jest naprawde spoko ale ja nie moge juz mieszkac z moim TŻ nie chce z nim byc, chce byc szczeliwa, bawic sie i smiac a nie wiecznie plakac... :( Jak rozwiazac ta sytuacje Szukam juz nowego mieszkania zeby w tym tyg sie wyprowadzic ale ze studiuje nie mam wielkiej kasy zeby wynajac samodzielny pokoj... a nie wyobrazam sobie wprowadzic teraz do kogos obcego. Co ja mam robic Prosze doradzcie cos! Na pewno nie chce byc juz z nim! Z reszta gdyby was facet wyzywal obrazal i mial w dupie na kazdym kroku tyez byscie nie chciały... Jak wiec to rozwiazac? :(

a kto płaci za wynajem tego pokoju teraz ? Bo jeśli Ty to kazałabym mu się wyprowadzić .

placimy po polowie, ale chodzi o to ze pokoj kosztuje 600 zl to placimy po 300 a jak on sie wyniesie to nie bedzie mnie stac zeby oplacac go sama

Gość jednak nie
Zrób to co podpowiada Ci serce. Odejdź i bądź szczęśliwa. Po to jesteś na tym świecie. 🌻

Gość lopae
martka1987 - wyślesz mi swoje noszone majteczki?

Gość Fafinette
martka1987 - wrzuć jakies foty. mogą byc nago

Gość długonoga_dziewczynka
po pierwsze odejdź. Napewno znajdziesz jakieś mieszkanko, koleżanki z roku coś pewnie zorganizują:)

Widzialam twoj post ze tesknisz za byłym... jak sobie dalas rade po rozstaniu? Przez 5 lat mam tyle wspomnien zawsze jak mysle o czyms milym przypominam sobie od razu to jak mnie krzywdzil ale mimo wszystko nie wiem naprawde jak mam zaczac zyc bez niego:((

Gość długonoga_dziewczynka
jeżeli to było do mnie to zapraszam na tamten temat:)

Gość foczka1204
Jestem uległą młodą dziewczyną która spełnij z radością każdą Twoją zachciankę. Lubie każdy rodzaj seku i lubie jak dominujesz. Najchętniej interesuje mnie stały układ. Moje fotki znajdziesz pod linkem http://xfoczki.pl/vx/14997 Całuje, wejdź we mnie Kasia

Gość co to znaczy mieszka w drupim?