Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Jestem w ciazy?? Pomocy

Polecane posty

Gość Adgjm
Ulka94 testy duzo kobiet kupuje. Ja bym bardziej bala sie kupic prezerwatywy. A moj facet woli bez wiec teraz sa tego skutki. Ale bedzie dobrze.

Gość dgvfrgrgrf
autorko... objawy wystepuja tak srednio 2 tygodnie od terminu wspominianej miesiaczki. Na poczatku sa to bole podbrzusza, bole piersi...ja pierwsze co to mialam widoczne zylki na piersiach i troche mnie bolaly. Potem mdlosci, zadko wymioty. zalezy od organizmu. JA tez zaszlam w ciaze dosc mlodo, w klasie maturalnej... nie martw sie, napisz co chlopak na to. Moj mial wtedy 18 lat, na jego osiemnastke przyszlam juz w 3 miesiacu ciazy:) Swiat mi sie zawalil wtedy ale dzis... mamy wlasne mieszkanie, dwojke dzieci, maz ma dobra prace. Nie martw sie, bedzie ok.

Gość Adgjm
Chlopak bardzo chcial dziecko ale dzien przed zrobieniem testu on spytal sie czy jestem zla na niego o to ze bez pozwolenia spuscil sie we mnie, ja nie moglam ogarnac mysli. Powiedzialam ze b.jestem zla i od tamtej pory on mnie przepraszal i mowil ze ma nadzieje ze w ciazy nie bede. Nastepnego dnia zrobilam test i wyszly 2kreski. Na drugi dzien bylam u gin i dal skierowanie na badanie krwi i wczoraj bylam u gin z wynikami. Zrobil mi usg dopochwowe i okazalo sie ze leci mi 4tydz ciazy. Zrobil zdjecie i mi dal. Chlopak zobaczyl i nie wiedzial czy ma sie cieszyc czy smucic bo jeszcze mu tkwi w glowie to co mu powiedzialam. Ale rozmawialam z nim i stwierdzilam ze tak mialo sie stac, ze Bog tak chcial. Powiedzialam ze juz nie jestem zla, wtedy mnie przytulil i spytal czy moze powiedziec swoim rodzicom:)

laska mozesz byc wciazy ale jezeli nie uprawiasz sexu czesto poprostu mozesz go nie dostac w tym miesiacu czasem organizm tak reaguje i to zupelnie normalne. testu nie zaszkodzi zrobic. w aptekach z krzyzykiem (sa one w calej polsce) testy kosztuja 3,99 bo jest wielka akcja

hymmm nie czytałam do konca twojego postu! a mogłabym wiedziec czego zdjecie Ci zrobił? skoro w 4 tygodniu nie jest dziecko nawet po czescie rozwiniete jest tylko pecherzyc ale dopiero w 6 tygodniu oazuje sie czy jestes naprawde wciazy czy masz wczesne poronienie!!!!!

Gość karolina255555
mialam podobnie, tez robilam test okres spoznial mi sie 10 dni, jedna kreska wyszla blada druga mocna, tak samo na drugim teście:) i tez nie bylam przygotowana na ciaze mimo ze mam 25 lat i męża. za 2 miesiące rodze:) bedzie dobrze:* tylko za nic niewiem kiedy nastapilo poczecie szkoda:O

Gość Adgjm
Jego dobrze zareagowali. A moja mama jeszcze nie wie. Zrobil zdjecie bo mialam usg dopochwowe. 18 listopada ide do gin

Gość chyba przyszla mama
do autorki ja tez obawiam sie ze moge byc w ciazy jestem w podobnej sytuacji.. okres spoznia mi sie 5 dzien, ale mysle ze jeszcze warto poczekac i nie robic testu. mam 21 lat powiedzialam mamie ze mi sie okres spoznia a ona nawet sie ucieszylla, a mi tak sobie do smiechu jest ;/ nie wiem czy sobie z tym poradze..

Gość Adgjm
Chyba przyszla mama. To w mamie bedziesz miala wsparcie. U mnie rodzina juz wie, mama mnie wspiera ale mam dosc tego zlego samopoczucia. Jestem wybredna na jedzenie, rzadko jem. Glodna nie jestem ale musze cos zjesc bo kreci mi sie w glowie i jest mi slabo. Mam znowu chorobe lokomocyjna, nie moge siedziec w cieplym bo zaraz zle sie czuje. To jest masakra jakas!

Gość jaka_jaka
a jakie miałaś objawy ze sie domyslalas ze mozesz byc w ciazy? co cie zaniepokoilo poza spoznionym okresem?

Gość antek pniok
up

Gość Adgjm
Jaka_jaka po prostu to czulam. Taki instynkt

Gość jaka_jaka
hmm no ja tez niby czuje a testy negatywne...

Gość Adgjm
Ja robilam test jakis tydzien po spodziewanej miesiaczce.

Sciemniasz cos autorko :) Nie rob sobie jaj z powaznych tematow bo jeszcze naprawde zajdziesz w ciaze czego ci nie zycze w tak mlodym wieku. Glupiutka jestes i niedouczona... kupy sie nie trzyma to co mowisz...

Gość Adgjm
Niebieska zazdrosnica :)

Kochana.. Widzialas co i z kim tam pisalam? Zrozumialam ze kiedys moglam nie zajsc w ciaze albo nie miec dzieci. Zrozumialam ze Bog tak chcial, ze to moj dar.. A Ty od poczatku cieszyla bys sie z wpadki na moim miejscu? Ja mam 18 lat dopiero i nie bylam gotowa na ciaze, na obowiazki

Gość Adgim

Wracam do swojego postu z 2010r mam córeczkę 7 lat, jest w pierwszej klasie. Taki brojek 😉 i drugą córkę 4 lata. Jestem nadal z tym samym facetem. Jednak sobie poradziłam ;D