Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papryczka8928

on chce byc niewolnikiem..?

Polecane posty

moj chlopak powioedział mi, że chciałby żeby w łóżku traktowałą jak niewolnika.. psa... zebym była jego panią... zebym go biła i zgwałciła itd... nie wiem jak mam to odebrac i co mam zrobic bo mi jakos jest tk trujdno go tak traktować... p0oradzcie cos..

Moze stopniowo zacznij wprowadzać jakieś pikantne teksty, potem jakiś zadziorne zachowania. A jeśli nie będzie ci się to podobać, porozmawiaj o tym z chłopakiem. na pewno znajdziecie jakiś złoty środek.

a co lubi jeść? pytam o np. jakieś płatki z mlekiem czy coś podobnego...

zrób tak: każ mu wejść pod stół...polej sobie stopy tym co lubi jeść...śmietana joghurt czy kefir...i każ mu to zlizywać.... jeśli będzie zlizywał niedokładnie strzel go w papę za niechlujstwo:D a potem mokro i głęboko pocałuj...ściśnij mu jego szczękę...drocz się z nim zawiąż mu potem oczy..przywiąż do łóżka za nadgarstki...zacznij masować mu...siądź na nim okrakiem ....każ mu wylizać swoją cipkę...itd itp:D

Gość Edward Grzybiarz
Kaz mu skonsumowac swoje ekskrementy z musztarda.

Gość maciej prawiczek35
niektórych to podnieca takich jak on jest wiecej

jest ich cała masa!..zdecydowana większość lubi ostrzejszy sex..czyli sex na granicy bólu..by czuć spełnienie sexualne...

ja tez chcialbym byc takim niewolnikiem ale naprawde niewolnikow jest cala masa a Kobiet lubiacych dominowac jest bardzo malo nawet takich ktore robia to dla kasy jest malo a swoja droga ja moglbym za to placic by moc byc czyims niewolnikiem , jestem z warszawy

Ja takze wielbie kobiety ale jako samiec z natury jestem dominującym osobnikiem. Wy to najzwyklejsze wybryki natury i pomylki ewolucji. A co do wiekszosci kobiet to zdecydowana wiekszosc woli byc zdominowana a nie miec ciote miedzy nogami.

Gość Boratka
Ja wolę żeby mi się facet w łóżku nie poniżał bo to żenujące a nie podniecające. Facet to musi być facet, a nie mięczak jakiś. A ja zupełnie nie czuję potrzeby prowadzania kolesia na smyczy po pokoju. Psa mam od smyczy:)

Uśmiechnałem sie no rzeczywiscie dziwne to troche jak sie na to patrzy z boku

Gość zosuia
cudnie mieć niewolnika na własnośc ,ale MUsi mnie kochac bezgranicznie ,jak nie to takiego nie chce

No tak . Ale tu również chodzi o pewne praktyki które testuj sie na niewolniku

Gość Kamerka3203214
Ja bym hciał żeby kobieta robiła ze mnie sobie podnużek

Gość gość
Witaj chcesz miec niewolnika? Msm propozycje bez seksu poprostu mozesz miec wladze moc mnie zmuszac ponizac wysmiewac torturowac sama lub razem z kims ja bede robil wszystko co karzesz bez wyjątków mozesz miec na mnie haka ktorym będziesz mnie szantażować zrobisz ze mnie frajera? Niewolnik 2323@wp.pl

Gość gość
20-39 Ty debilu siedzisz tutaj z 6 lat już, i nadal szukasz kobiety dominującej ? Pewnie jesteś jakimś onanistą.

Gość gość
Jest tu jakaś dziewczyna z krakowa której moge służyć ?

Gość gość
beznadziejni sa tacy faceci, musza byc strasznymi ofermami na co dzien

Gość Bogini
Dnia 8.11.2010 o 11:50, Gość zosuia napisał:

cudnie mieć niewolnika na własnośc ,ale MUsi mnie kochac bezgranicznie ,jak nie to takiego nie chce

oddam ex brata bo od wczoraj jest juz niewolnikiem za dyskrecje bedzie ci oddany

Gość Sraczko
12 minut temu, Gość Bogini napisał:

oddam ex brata bo od wczoraj jest juz niewolnikiem za dyskrecje bedzie ci oddany

Nikt nie jest zadnym niewolnikiem.Jestescie ...ami i tyle.Co mozecie mi zrobic?Zamkniecie gdzies?Jezeli nawet to na ile?Pozniej znowu moge wyjechac-granice otwarte.Powtarzam wam ze to nie Rosja i nie potrzebujemy wizy zeby opuscic terytorium RP-wbijta sobie to do glupich lbow.